tomek76 Posted September 20, 2020 Witam wszystkich chciałbym się zapytać o opinie na temat aplikacji park4night kto korzysta ( użytkownicy przyczep czy tylko kampery)czy się sprawdza w praktyce Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
kit Posted September 20, 2020 Jak ze wszystkim różnie bywa 😉 Czasem idzie coś trafić a czesem miejsca już nie aktualne lub po prostu lipne 😕 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slawka Posted September 20, 2020 Z obserwacji i doświadczenia wydaje mi się, że przede wszystkim dedykowana dla podróżujących kamperem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted September 20, 2020 Z obserwacji i doświadczenia wydaje mi się, że przede wszystkim dedykowana dla podróżujących kamperem. Założenia chyba są na spokojny nocleg w trasie a nie biwakowanie. Parę miejscówek sprawdziłem i do tego celu były ok Wysłane z telefonu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Łza Włóczynutka Posted September 21, 2020 Bardzo przydatna. Raczej dla kamperów, chociaż normalne komercyjne campingi też są. Quote Share this post Link to post Share on other sites
klosek23 Posted September 21, 2020 używałem do wyszukania miejscówek na sen podczas wyprawy po Polsce, bez zastrzeżeń, Quote Share this post Link to post Share on other sites