szantymen Posted September 12, 2020 Nowość naszego rodzimego producenta przyczep. Przyczepa N-Cross (przyczepa prototypowa, niedługo przewidywane kolejne zmiany ) Dla 4 osób Łóżko piętrowe Łazienka DMC 850kg Więcej na naszej stronie http://xn--przyczepyniewiadw-vyb.pl/przyczepy-niewiadow/przyczepy-na-placu/przyczepa-n-126-n-wer-exportowa/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted September 12, 2020 Witam. No w końcu coś nowego a nie te archaiczne zapiekanki.... Bardzo mi się podoba. Super na objazdowki. Natomiast skoro nie jest już to przyczepa lekka to nic nie stało na przeszkodzie żeby zrobić uczciwą ładowność rzędu 350 kg i DMC 1000. Może się da jak się rozpędzą z produkcją . Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted September 12, 2020 Podobno do 1000 mi można podnieść bez problemu. Wysłane z telefonu Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrs Posted September 12, 2020 A ogrzewania nie ma... brawo. Nie wiem kiedy Niewiadów w końcu się ogarnie. Europa wschodnio północna, jak to śpiewał Kazik, przez większą cześć roku pada... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted September 13, 2020 Ta przyczepa ma kosztować 55k zł. Za tyle albo mniej mamy dużo lepiej wyposażoną konkurencję w postacie Adrii, Weinsberga czy Sterckemana. Przecież ten Niewiadów to jest jakiś prototyp - brak drabinki do łóżka, brak ogrzewania, brak rolet na oknach.Ta przyczepa powinna kosztować maks 40k zł. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacekzoo Posted September 13, 2020 W ogóle jak to w środku wygląda? Tyle lat robią przyczepy, a zero jakiegokolwiek polotu. Z cepa wycięte z płyty i poskręcane. Niejednokrotnie samoróbki dużo lepiej wyglądają Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted September 13, 2020 W ogóle jak to w środku wygląda? Tyle lat robią przyczepy, a zero jakiegokolwiek polotu. Z cepa wycięte z płyty i poskręcane. Niejednokrotnie samoróbki dużo lepiej wyglądająŚrodek to po prostu Niewiadów. Ale fakt. Za 55k brutto można spodziewać się dużo więcej. Patrz konkurencja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted September 13, 2020 Jeśli byłaby cała z laminatu to będzie przebój.... Co do pieca....w swojej oprócz serwisu....nigdy go nie włączałem. Jak jest chłodno to robi robotę elektryk 500/750 W. Jaki to problem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kit Posted September 13, 2020 15 minut temu, Commander napisał: ... Co do pieca....w swojej oprócz serwisu....nigdy go nie włączałem. Jak jest chłodno to robi robotę elektryk 500/750 W. Jaki to problem. Ale nie każdy jeździ po kempingach Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted September 13, 2020 Jak jest chłodno to robi robotę elektryk 500/750 W. Jaki to problem.Taki że gaz działa zawsze a elektryk wymaga słupka Wysłane z telefonu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted September 13, 2020 No dobra... Jaki procent....a raczej promil jeździ na dziko przyczepą... Zaznaczam... przyczepą ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted September 13, 2020 No dobra... Jaki procent....a raczej promil jeździ na dziko przyczepą... Zaznaczam... przyczepą !Trzeba by policzyć Wysłane z telefonu Quote Share this post Link to post Share on other sites
peja76 Posted September 13, 2020 (edited) My jesienią/wiosną stajemy około 30km od celu i włączmy ogrzewanie gazowe, po dojezdzie na miejsce mamy w przyczepie już ciepło. Edited September 13, 2020 by peja76 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
BUMERANG Posted September 13, 2020 10 godzin temu, jacek00 napisał: Ta przyczepa powinna kosztować maks 40k zł. Brzydka z zewnątrz, syfiasta w środku. Żeby tym jeździć trzeba by z 10k zł. dołożyć i dalej nie będzie szału. Oglądałem ostatnio Weinsberga ( większego ) za 70k zł. To w ogóle nie da się porównać. I jeszcze te 100 kg. ładowności. Chyba na waciki. Po doposażeniu w podstawowe rzeczy zostanie z 15 kg. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted September 13, 2020 No dobra... Jaki procent....a raczej promil jeździ na dziko przyczepą... Zaznaczam... przyczepą !A jaki procent specjalnie wozi piecyk i go używa? Pewnie też jakiś margines. Możemy zaklinać rzeczywistość ale w naszym klimacie ogrzewanie jest niezbędne. Brak tak podstawowego wyposażenia to kuriozum. Przyczepa i tak jest bardzo droga w stosunku do tego co oferuje, a przecież już została wykastrowana z podstawowych rzeczy żeby tylko cenę obniżyć. Quote Share this post Link to post Share on other sites