MatixCraft Posted July 28, 2020 W Augustowie nad jeziorem Studzienicznym w pobliżu baru pod wiatą znajduje się 5 pól namiotowych. Chciałbym żebyście je każde opisali. Czy mają prysznice i dostęp do prądu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ed Posted July 28, 2020 1 godzinę temu, MatixCraft napisał: W Augustowie nad jeziorem Studzienicznym w pobliżu baru pod wiatą znajduje się 5 pól namiotowych. Chciałbym żebyście je każde opisali. Czy mają prysznice i dostęp do prądu. A ja bym poprosił😁 Quote Share this post Link to post Share on other sites
reflexes Posted July 29, 2020 (edited) Wszystkie te pola są takie same. Nie mam ani prysznica ani prądu. Jedyne co jest a właściwie było w ubiegłym roku to woda z pompy i toitoie. Świetne miejsce. Spędziliśmy tam rok temu 10 dni i na 100% tam jeszcze wrócę. No ale mi do życia nie jest potrzebny prąd, a prysznic mam swój. Kawałek dalej jest Stanica PTTK Swoboda i wiem, że część ludzi chodziła tam korzystać z prysznica. Edited July 29, 2020 by reflexes (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mundek28 Posted July 29, 2020 Jest fajnie , podchodzą dziki ,grasują bobry kompletna dzicz, na początku to nawet toitoi i wody nie ma. Quote Share this post Link to post Share on other sites