Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam

Transportować - tak (zresztą tak są przewożone na ciężarówkach), natomiast nie da się w poziomie użytkować - trzeba zamówić specjalną butlę, taką jak do wózków widłowych.

Pzdr, Kuba

Opublikowano

A ja używam na leżąco już od dawna i wszystko jest OK. Na wszelki wypadek zawsze daję króćcem wylotowym do góry.

Opublikowano
A ja używam na leżąco już od dawna i wszystko jest OK. Na wszelki wypadek zawsze daję króćcem wylotowym do góry.

Przy małym poborze tom się uda bo odparuje w rurkach ale jak byś pootwierał wszystko na maxa i przy niskiej temperaturze to mógłby się z palników lać płynny ogień. Sam miałem taki przypadek z palnikiem do papy - po położeniu butli zaczeło się lać z palnika i zrobiła się normalnie kałuża ognia. Nie polecam

Opublikowano
ale jak byś pootwierał wszystko na maxa i przy niskiej temperaturze to mógłby się z palników lać płynny ogień.

kurcze to lipa bo mi na stojaco nie wchodzi do schowka , narazie mam taka od wozka widlowego ale jak gdzies pojade i sie skonczy gaz to przeciez jej nie wymienie na taka sama :)

Opublikowano

widelec: kup sobie mniejszą butlę, chyba te mniejsze sa 6 kg, wystarczy ci na cały sezon letni bez problemu, prawde mówiąc będziesz miał mniejszy problem z napełnieniem małej butli niż z wymianą takiej do wózków.

Opublikowano

Mi wchodzi na styk 3 cm luzu wkładam na leżące i przekręcam i w tym momęcie przechodzi na styk , a nie wejdzie ci bez kołnierza?

Opublikowano

U mnie też nie da rady postawić i dlatego używam na leżąco. Pewnie ogrodnik, ma racje z tym poborem, ale do normalnego użytkowania wystarczy . Normalne dla mnie to zawsze włączona lodówka, czasami kuchenka i w chłodne noce lekko ogzewanie. Nie wiem jakby to było jakbym włączył na maksa wszystkie urządzenia a przede wszystkim Trume.

Opublikowano
widelec: kup sobie mniejszą butlę, chyba te mniejsze sa 6 kg, wystarczy ci na cały sezon letni bez problemu, prawde mówiąc będziesz miał mniejszy problem z napełnieniem małej butli niż z wymianą takiej do wózków.

jezeli tak to zostawaim bo ja w wawie nie mam zadnego problemu z jej wymiana-chodzilo mi o wyjazd :)

Mi wchodzi na styk 3 cm luzu wkładam na leżące i przekręcam i w tym momęcie przechodzi na styk , a nie wejdzie ci bez kołnierza?

a to sa takie ? je tez mozna wymieniac ?

Opublikowano

za komuny były tylko takie a teraz też są bo niektórym nie wchodzi pod zlew

Opublikowano

Spoko, miałem kiedyś forda na gaz z butli. Najpierw butla była z syfonem, a potem się gdzieś zapodziała i wymieniałem na normalne. Auto wypijało gaz prawie do końca. Do przyczepki w lecie spokojnie wystarczy parowanie gazu z pozycji leżącej :-)

Opublikowano

myśle ze bez kolnierza spokojnie się zmieści