Irek3 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 · Ukryte Ukryte Witam; krew mnie chyba zaleje.Dzisiaj chciałem wypchnąć (i wypchnąłem)przyczepe z garażu aby zrobić kilka zdjęć.Nie zauważyłem,że mam otwarte okno dachowe i urwałem je.Ma może ktoś ma okno na "zbyciu" ewentualnie gdzie takowe szukać. Odnośnik do komentarza
Tomii Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 · Ukryte Ukryte Zapodaj zdjęcia okna, wymiary jakieś Pogadaj z Filipem on już coś takiego wymieniał i chyba wcale drogo nie wyszło Odnośnik do komentarza
Irek3 Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 · Ukryte Ukryte Witam; OK.Tomii jutro podam wymiary i zdjęcie. Odnośnik do komentarza
Tomii Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 · Ukryte Ukryte Przez te problemy z serwerem Filip odpisał nie tu gdzie trzeba więc go zacytuje Żeby Cię pocieszyć to podczas powrotu ze swoją świeżo zakupioną przyczepą oderwało mi się okno dachowe. Musiało być niedomknięte Niestety musiałem ponieść koszty i zamontowałem nową klapę. Wszyscy chcieli żebym kupił nowe okno a ja u jednego gościa zamontowałem samą górną klapę. Może klapa Ci się jeszcze przyda jak Ci nie popękała? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Filip Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 · Ukryte Ukryte Dzieki Tomii za przeniesienie Ja swoje okno robiłem u mojego osobistego serwisanta. Wszyscy w okolicach Warszawy robią tego typu rzeczy, ale montują nowe okna. Ja potrzebowałem tylko klapy i nie widziałem sensu rozwalać dachu skoro nic nie przeciekało. I znowu na pomoc przyszedł mi mój serwisant, bo jako jedyny przy każdej rzeczy z jaką do niego pojadę szuka najtańszej opcji a nie montuje nowe - czytaj drogie rzeczy. Zawsze opłaca mi się przejechać całą Warszawę do Wesołej mimo że mam bardzo blisko Pruszkowa innego gościa, ale o nim nic dobrego nie mogę powiedzieć. Podam przykład: Jak szukałem przyczepy za ok 5000zł to gość powiedział że poniżej 20000 zł (dwudziestu tysięcy złotych) nic dobrego nie znajdę. Nie trudno sie domyślić że miał przyczepki tylko powyżej 20000 zł na placu, a ja pojechałem do Koszalina (500km a i tak się opłacało) i zakupiłem za 6500zł Wracając do mojego serwisanta... Zamontował mi tylko i wyłącznie samą klapę i działa!!! Kosztów nie pamiętam bo robiłem kilka rzeczy naraz ale na pewno wyszło dużo mniej niż całe nowe okno. Teraz moja przyczepka stoi u Mojego serwisanta i przygotowujemy ją do zimowania. Już podawałem do niego namiar ale jeszcze raz przypomnę dla zainteresowanych: www.camppol.pl Można powołać się na Filipa z zespołu "Mazowsze" od przyczepki Knaus Azur to na pewno skojarzy Ale się rozpisałem Sorki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Irek3 Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 · Ukryte Ukryte Witam; serdeczne dziękuje za porady.Zrobie chyba jak Filip dam klape do posklejania Odnośnik do komentarza
robin Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 · Ukryte Ukryte Jesteś genialny Irku ! Po sklejeniu "klapa" wyglada jak nowa.Powiększałem zdjęcie kilka razy i ani śladu po pęknięciach.Gratuluję ! i pozdrawiam - Robin Odnośnik do komentarza
Irek3 Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 · Ukryte Ukryte Witam; dziękuje za uznanie.Ale tak naprawde to jest tylko część roboty.Jeszcze musze naprawić zawiasy i podnoszenie od środka przyczepy. Odnośnik do komentarza
szary11 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 · Ukryte Ukryte Faktycznie nic nie widać, że coś robione:-) Zawsze conieco w portwelu zostanie:-) za dobrą robote Odnośnik do komentarza
robin Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 · Ukryte Ukryte I popatrz, szary11, jak szybko mu poszło. Od 16.45 do 16.45 z zamontowaniem, schnięciem i fotografowaniem. Nie do wiary !! - Robin Odnośnik do komentarza
szary11 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 · Ukryte Ukryte Nie ulega wątpliwości, że irek to fachowiec Odnośnik do komentarza
Andrzej Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 · Ukryte Ukryte Mam pytanie z innego "dachowego" tematu. Widzę, że masz zamontowaną antenę TV na stałe. Ja robiąc u siebie próby z odbiorem TV stwierdziłem, że pomimo że antena jest "dookólna" to i tak dla lepszego odbioru niektórych stacji trzeba nią obracać. Czy takie problemy są tylko u mnie? Czy montaż na stałe nie pogarsza odbioru? Odnośnik do komentarza
marek Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 · Ukryte Ukryte Irek coś dla ciebie Odnośnik do komentarza
Irek3 Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 · Ukryte Ukryte Witam; Andrzej,napisze tak;tą antene kupiłem dla tego,że ma niewielkie wymiary,i żadnych masztów nie chce mi się rozstawiać.Co do jakości obrazu w telewizorze,to jest różnie.Nie obracam,nigdy nie obracałem anteną.Na urlopie czy jak kto woli,w podróżowaniu z kampingiem telewizja nie jest NAJWAŻNIEJSZA!! Odnośnik do komentarza
Irek3 Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 · Ukryte Ukryte Witam; Marek klub kompas dziękuje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi