ed Posted May 29, 2020 16 godzin temu, elaola napisał: ed, serio ? nie uwierzę Czy zabranie dwóch worków przywróci Ci wiarę 😜 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mundek28 Posted May 29, 2020 nie trzeba jechać od Kościeliska tylko z Zębu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adam Rogowski Posted May 29, 2020 21 minut temu, mundek28 napisał: nie trzeba jechać od Kościeliska tylko z Zębu. Poważnie???? A w tą i na zad??? i kilka kierunków aby dojechać i zjechać???. Akurat to miejsce znam i wiem jak tam dojechać.... Do czy od Kościeliska jest inna droga jak od - z Zębu, i fajna nie jest dla słabszych holowników z przyczepą. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adam Rogowski Posted May 29, 2020 Gabrysia. No raczej z naszej strony, czyli tegoż forum nikt tam nie zawita na dłużej bo ceny jak ceny ale warunki po za okolicą kiepskie, do cennika trzeba jeszcze doliczyć za rozłożenie przedsionka a co za tym idzie następny worek plnów. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted May 30, 2020 a co za tym idzie następny worek plnów. Przecież o to chodzi żeby ceprów z dudków oskubać nie dając nic za to Wysłane z telefonu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cathay Posted May 30, 2020 3 minuty temu, chris_66 napisał: Przecież o to chodzi żeby ceprów z dudków oskubać nie dając nic za to A najbardziej ceprów w górach łoją inne cepry które napłynęły np. do Zakopanego z innych regionów, Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted May 30, 2020 A najbardziej ceprów w górach łoją inne cepry które napłynęły np. do Zakopanego z innych regionów, Nie wiem, nie bywam tam góry przeszedłem całe i na razie nie ciągnie mnie tam Quote Share this post Link to post Share on other sites
peja76 Posted May 31, 2020 W dniu 30.05.2020 o 15:18, chris_66 napisał: Nie wiem, nie bywam tam góry przeszedłem całe i na razie nie ciągnie mnie tam Krzysiu ty przez tą koronę i zamknięte granice to widzę biedny jesteś, góry nie, nad morzem syf, gdzie ty biedaku pojedziesz🤔😀 Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted May 31, 2020 Krzysiu ty przez tą koronę i zamknięte granice to widzę biedny jesteś, góry nie, nad morzem syf, gdzie ty biedaku pojedzieszMylisz góry z Zakopanem W góry czasem jeszcze chodzę.Na razie siedzę nad morzem Wysłane z telefonu Quote Share this post Link to post Share on other sites
peja76 Posted May 31, 2020 3 minuty temu, chris_66 napisał: Mylisz góry z Zakopanem W góry czasem jeszcze chodzę. Na razie siedzę nad morzem Wysłane z telefonu Jak pogoda, zimny wiatr??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted May 31, 2020 Jak pogoda, zimny wiatr???Słoneczko na full, ale temp taka sobie (12stopni) i wieje w budzie czuję się jak na kutrze Wysłane z telefonu Quote Share this post Link to post Share on other sites
peja76 Posted May 31, 2020 48 minut temu, chris_66 napisał: Słoneczko na full, ale temp taka sobie (12stopni) i wieje w budzie czuję się jak na kutrze Wysłane z telefonu Oki. dzięki Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted May 31, 2020 Oki. dzięki Widoczek z wczoraj Wysłane z telefonu Quote Share this post Link to post Share on other sites
peja76 Posted May 31, 2020 Teraz, chris_66 napisał: Wysłane z telefonu Wredny jesteś😀😀😀, a tak na poważnie piknie, my za tydzień dopiero startujemy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted May 31, 2020 Wredny jesteśWiem i jestem z siebie dumny Dzisiaj zachód będzie słaby bo nie ma żadnych chmurek Wysłane z telefonu Quote Share this post Link to post Share on other sites