Azjata Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Używacie podczas jazdy kamerek samochodowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjoter Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 W każdym aucie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunius07 Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 U mnie jest z tyłu i z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Ja mam kilka w środku i na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) , dobre. Ja też kilku używałem, ale do ubiegłego tygodnia. Wszędzie teraz mówią, że przez wszystkie kamerki nas szpiegują: "Tydzień temu, w poniedziałek zakleiłem kamerkę w laptopie. We wtorek zakleiłem wszystkie obiektywy w smartfonie. We środę zakleiłem szyby w oknach gazetami. We czwartek zakleiłem papierem ekran telewizora. W piątek rozmontowałem router WiFi. W sobotę, wyrwałem wszystkie przewody od internetu. W sobotę zdałem sobie sprawę, że mogą mnie podsłuchiwać - wydłubałem wszystkie mikrofony - z komputera i telefonu. W niedzielę, na wszelki wypadek, odnalazłem stary aparat Zenith, to też zakleiłem mu obiektyw. Czwartek - dzisiaj - czuję się bezpieczny." Edytowane 14 Maja 2020 przez Kristofer (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 12 minut temu, Kristofer napisał: , dobre. Powaga np. Volvo Hybrydowe lub elektryczne, Solaris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunius07 Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 56 minut temu, Azjata napisał: Używacie podczas jazdy kamerek samochodowych?? No i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powolniak Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 16 godzin temu, Cezarr napisał: Ja mam kilka w środku i na zewnątrz Też tak mam (2 kamery wewnątrz, 5 na zewnątrz). Dodatkowo jeszcze są 3 zewnętrzne radary ? 16 godzin temu, Kristofer napisał: , dobre. Ja też kilku używałem, ale do ubiegłego tygodnia. Wszędzie teraz mówią, że przez wszystkie kamerki nas szpiegują: "Tydzień temu, w poniedziałek zakleiłem kamerkę w laptopie. We wtorek zakleiłem wszystkie obiektywy w smartfonie. We środę zakleiłem szyby w oknach gazetami. We czwartek zakleiłem papierem ekran telewizora. W piątek rozmontowałem router WiFi. W sobotę, wyrwałem wszystkie przewody od internetu. W sobotę zdałem sobie sprawę, że mogą mnie podsłuchiwać - wydłubałem wszystkie mikrofony - z komputera i telefonu. W niedzielę, na wszelki wypadek, odnalazłem stary aparat Zenith, to też zakleiłem mu obiektyw. Czwartek - dzisiaj - czuję się bezpieczny." Genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azjata Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 W dniu 14.05.2020 o 21:46, Pjoter napisał: W każdym aucie mam W dniu 14.05.2020 o 22:01, Niunius07 napisał: U mnie jest z tyłu i z przodu jakie modele macie?? jak z jakością filmów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjoter Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Coś od Xiaomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipert Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 W dniu 14.05.2020 o 22:23, Kristofer napisał: Wszędzie teraz mówią, że przez wszystkie kamerki nas szpiegują: "Tydzień temu, w poniedziałek zakleiłem kamerkę w laptopie. We wtorek zakleiłem wszystkie obiektywy w smartfonie. We środę zakleiłem szyby w oknach gazetami. We czwartek zakleiłem papierem ekran telewizora. W piątek rozmontowałem router WiFi. W sobotę, wyrwałem wszystkie przewody od internetu. W sobotę zdałem sobie sprawę, że mogą mnie podsłuchiwać - wydłubałem wszystkie mikrofony - z komputera i telefonu. W niedzielę, na wszelki wypadek, odnalazłem stary aparat Zenith, to też zakleiłem mu obiektyw. Czwartek - dzisiaj - czuję się bezpieczny." Dobrze, że nie dotarło do Ciebie, że ściany mają uszy ? A na poważnie, to sam jeszcze nie kupiłem kamery-rejestratora choć bliski byłem w ubiegłym roku. Powodem rozmyślenia się był... nadmiar wiedzy a w zasadzie informacji które zrobiły mi mętlik w głowie. Ilość materiałów które ludzkość wytworzyła w temacie opinii o rejestratorach przygniotła mnie a znalezienie konkretów nie jest łatwe. Opinie często nawzajem się wykluczają i nie zawsze wiadomo, że materiał jest sponsorowany. Teraz znów się przymierzam do tematu. Z tego co wiem to: 1. Większość kamer dzisiaj dysponuje taką rozdzielczością, że w dzień, przy dobrym świetle obraz powinien być wystarczający. 2. Istotne jest, jak kamera rejestruje w nocy i tutaj albo polegamy na danych producenta albo na opinii użytkowników (z uwagami powyżej) 3. Może być przydatny GPS (nie wszystkie rejestratory mają) 4. Cena nie musi być wyznacznikiem jakości Jak ktoś ma jakieś rady, to chętnie wysłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Jeśli chcesz mieć dłużej updaty softu polecam coś od Xiaomi. Noc to już nie jest problem, GPS też możesz dokupić. Ja cenię ją za zdarzenia parkingowe, mam informację, że coś się działo jak nie było mnie w samochodzie, mogę rzucić okiem na klip z tego. Obsługa całości ze smartfona. https://www.70mai.com/en/dashcams/ ... kupiłem w Chinach, ale na allegro czy w sklepach naszych też sprzedają się w setkach. W zestawie masz porządną ładowarkę do zasilania i narzędzia do ułożenia kabla. U mnie prawie niewidoczna z zewnątrz schowała się w wykropkowanym zaciemnieniu lusterka wstecznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekzoo Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Ja jak kupowałem to wrzucałem model w yt, jest masa amatorskich testów i dobrze widać jaka jest jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pjoter Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Dokładnie 70mai pro robi robotę za rozsądną cenę. Ja chciałbym taka kamerkę która nagrywała by drogę i jednocześnie kabinę pasażerska może widzieliście coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek00 Opublikowano 20 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 55 minut temu, witus napisał: Jeśli chcesz mieć dłużej updaty softu polecam coś od Xiaomi. Noc to już nie jest problem, GPS też możesz dokupić. Ja cenię ją za zdarzenia parkingowe, mam informację, że coś się działo jak nie było mnie w samochodzie, mogę rzucić okiem na klip z tego. Obsługa całości ze smartfona. https://www.70mai.com/en/dashcams/ ... kupiłem w Chinach, ale na allegro czy w sklepach naszych też sprzedają się w setkach. W zestawie masz porządną ładowarkę do zasilania i narzędzia do ułożenia kabla. U mnie prawie niewidoczna z zewnątrz schowała się w wykropkowanym zaciemnieniu lusterka wstecznego. Jaką masz wersję kamerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi