Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowe materiały o Chorwacji ! ! !

W Narodowym Ośrodku Informacji Turystycznej Republiki Chorwacji dostępne są już najnowsze bezpłatne publikacje na temat Chorwacji na 2009 rok.

Dysponujemy publikacjami takimi jak np. aktualne mapy samochodowe i turystyczne Chorwacji, z zaznaczonymi najnowszymi odcinkami autostrad, Informacje turystyczne, czy katalogi Kempingi 2009 wraz z cennikiem

W zawiązku z wielkim zainteresowaniem naszą akcją dystrybucji naszych promocyjno-informacyjnych broszur i katalogów na temat Chorwacji dysponujemy nowymi ilościami materiałów, które bezpłatnie przesyłamy na wskazany przez Państwa adres.

Jeśli jesteście Państwo zainteresowani otrzymaniem w/w pakietu materiałów informacyjnych prosimy o podanie adresu, na który możemy przesłać nasze publikacje (e-mail: info@chorwacja.home.pl, należy podać adres korespondencyjny).

Opublikowano

Dziękuję NOITRCH :look: Właśnie dotarły do mnie polecane wyżej materiały o Chorwacji. Wśród nich to co najważniejsze czyli katalog kempingów z ich opisami i aktualnym cennikiem.

Opublikowano

Aśka, też dziś otrzymałem te materiały sporo tego i dużo informacji, ceny na rok 2009 opisy dokładne kempingów i ich wyposażenia , sporo zdjęć , telefony kontaktowe, adresy mapa drogowa Chorwacji , informator o zabytkach , kulturze Chorwacji , wykaz hoteli, kwater 5 broszur formatu A4 plus mapa.

Opublikowano

Do mnie też dotarło. Aż się dziwię, że takie atrakcyjne rzeczy są przesyłane bezpłatnie. Chorwacja mnie wciąga. Dużo się dowiedziałem z działającego w Polsce forum "Cro-maniaków". Dzięki za info i ... materiały!!!!!

Opublikowano

Dziękuję NOITRCH Właśnie dotarły do mnie polecane wyżej materiały o Chorwacji. Wśród nich to co najważniejsze czyli katalog kempingów z ich opisami i aktualnym cennikiem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja również dołączam się do podziękowań. Aż się nie chce wierzyć, że takie fajne materiały są rozsyłane za zupełną darmochę :ok:

Jeszcze raz - wielkie dzięki :)

Opublikowano

Hmmm! A ja nadal czekam...do tygodnia z niecierpliwością zaglądam do skrzynki...a tu nic :serducha: No ale biorę poprawkę...POCZTA POLSKA...i wszystko jasne ;)