Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do turystyki raczej nie polecałbym, ale są kupcy co kupują na działkę takie przyczepki , jak nie cieknie i jest szczelna na działkę może się nadać.

Opublikowano

15 lat to to na pewno nie ma. Moim zdaniem to coś z lat `70. Zdjęcia są na lawecie, więc pytanie czy ona w ogóle pojedzie, czy tylko można ją postawić gdzieś na stacjonarny postój. Cena dość niska, no ale.... właśnie, zawsze jest jakieś ale bo nie wiadomo czy szczelna, w środku nie widziałem materacy więc znowu parę stówek trzeba dołożyć itd. Najpierw musiałbyś ją dokładnie oglądnąć.

Opublikowano
Najpierw musiałbyś ją dokładnie oglądnąć.

┼╣le mnie zrozumiałeś. Nie jestem samobójcą. Wrzuciłem to tylko jako ciekawostkę.

Opublikowano

bez dokumentów, tylko na stacjonarną.

A szczelność to można bele czym, nie będzie widać.

I faktycznie czy pojedzie o własnych siłach.

Chyba kot w worku? :piwko:

Opublikowano

to jest wyłącznie dobry materiał na przyczepe towarową marki SAM - ale nie za taką cene.... :piwko:

Opublikowano

Jak ona ma 15 lat to ja mam 16 lat :piwko:

Wiecie co w holandii zdaża się że można dostać starą przyczepe od własciciela za darmo trafiają się takie ogłoszenia w gazetach.Ale tymi przyczepami można przyjechać na kołach.Tą na zdjęciu to napewno ktoś zapłacił żeby ten szrot zabrali z posesji. A to że piszą że okazja wiadomo " papier wszystko przyjmie"

Opublikowano

za 1500 zł to bym ją kupił ...żeby na działce postawić , a ramę na towarówkę przerobić...ktoś wyżej już o tym pisał... :ok: a szczelna to ona juz po tym transporcie napewno nie będzie...pasami pospinana , aż dziw ze się ściany nie poskładały... :piwko:

Opublikowano

Ja, to na ich miejscu zrobił bym tak. Rozmontował bym całe wnętrze (bo szafki na zdjęciach wyglądają całkiem przyzwoicie), z podwozia zrobił bym lawetę, a budę wystawił bym jako super okazyjny kurnik, albo gołębnik.

A co do tych jej lat, to ktoś sobie chyba żarty robi, że ona ma ich 15. Dodał bym do tego, przynajmniej kolejne 15.

Opublikowano

Zielona przyczepa dla zielonych :piwko: Myślę, że sprzedający chyba zbyt przychylnym okiem spogląda na swój towar, oceniając go na 15 lat... może to 15 lat od ostatniego demontażu i ponownego składania, albo 15 lat temu ostatnio malowana, napewno na zdjęciach wygląda na taką, która 15 lat temu ostatnio była sprzątana... :ok: Brak dokumentów daje możliwości podawania nieprawdziwych dat produkcji, pytanie czy tabliczka znamionowa przykręcona do takiej przyczepy może być gwarancją jej metryki.. Pozostają prospekty i informacje od producentów znalezione gdzieś w sieci, tak jakgaleria, którą kiedyś polecałem na hyde park-u. Ale na działkę (taką z dużą ilością zieleni, tej prawdziwej :D ) to przyczepa może się nieźle spisać.