Slawka Posted November 23, 2020 5 minutes ago, Cathay said: I bądź tu mądry kto mówi prawdę. To też prawda Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted November 23, 2020 1 godzinę temu, Slawka napisał: Cosik mocno. W szpitalu na Stadionie Narodowym na 24 pacjentów było 25 osób służb medycznych. Lekarze pracujący tam mieszkają w 5* hotelu i wstyd im. Tu wywiad z jednym z nich. https://www.facebook.com/pawel.reszka.90/posts/1867395730080171 W którym 5* hotelu mieszkają lekarze? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cathay Posted November 23, 2020 5 minut temu, danielpoz napisał: W którym 5* hotelu mieszkają lekarze? W niewłaściwym. Bo to nie jest hotel należący do PHH, a więc nie jest to hotel narodowy. Chociaż należy od do PHN więc jedno słowo różnicy, więc kto wie Regent, dawny Hyatt. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slawka Posted November 23, 2020 14 minutes ago, danielpoz said: W którym 5* hotelu mieszkają lekarze? Tak jak w linku stoi, w pierwszym zdaniu - podobno w Regent Warsaw Hotel (dawniej Hyatt Warszawa) @Cathay to nie jego szef tylko dyrektor szpitala na Narodowym mówi, że jest inaczej. A to zmienia postać rzeczy Chyba, że mówisz o innej wypowiedzi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zulos Posted November 23, 2020 Wygląda na to, że nierząd wprowadza hasło: "Góry dla Górali!!", skoro wyciągi będą czynne, a hotele i gastronomia zamknięte. Zresztą pan Dworczyk powiedział z rozbrajającą szczerością przed chwilą, że przecież można wybrać się na narty np. z Krakowa i wrócić tego samego dnia, nie trzeba nigdzie nocować i nic jeść... Genialne - spadłem z fotela. Ale to było na żywo w TVN24, więc pewnie Pan Minister kłamał, bo TVN kłamie, więc skoro był w TVNie to musiał kłamać. Czego tu nie rozumiecie?? Mi to tam pasi bo jestem w połowie góralem z matki góralki, a do najbliższego wyciągu mam w prostej linii kilka kilometrów (do lepsiejszego 20, a promieniu 40-50 km do wyboru do koloru). Więc w sumie VIVA nierząd!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slawka Posted November 23, 2020 (edited) 6 minutes ago, Zulos said: można wybrać się na narty np. z Krakowa i wrócić tego samego dnia Spodziewam się, że któryś kolejny z rządu wypomni nam, że nie znamy własnego kraju. Warszawa np. ma swój stok narciarski - Górkę Szczęśliwicką. Szukajcie a znajdziecie Edited November 23, 2020 by Slawka (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
czyś Posted November 23, 2020 Kilka tematów na forum może się cieszyć za chwilę nie lada popularnością: Na narty z przyczepą - strona 8 - Kącik ogólny - Karawaning.pl Pytanie do zimowych caravaningowców - strona 2 - Kącik ogólny - Karawaning.pl Podróż z przyczepa zimą - Kącik ogólny - Karawaning.pl Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cathay Posted November 23, 2020 6 minut temu, Zulos napisał: Mi to tam pasi bo jestem w połowie góralem z matki góralki, a do najbliższego wyciągu mam w prostej linii kilka kilometrów Do gór mam prawie trzy stówki, ale do wyciągu poniżej dziesięciu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zulos Posted November 23, 2020 2 minuty temu, Cathay napisał: Do gór mam prawie trzy stówki, ale do wyciągu poniżej dziesięciu Byłem na Malcie! Jest moc! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Łza Włóczynutka Posted November 23, 2020 To w tym roku będzie zima i śnieg? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zulos Posted November 23, 2020 Tylko na Malcie, żeby zachować reżim sanitarny, to chyba będą zapisy na miesiąc naprzód Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suzu4x4 Posted November 23, 2020 może w końcu nie będzie kolejek na stokach ja już nie mogę się doczekać 🤩 oby tylko nie wprowadzili zakazu przemieszczania 1 minutę temu, Łza Włóczynutka napisał: To w tym roku będzie zima i śnieg? a co w zeszły nie było ? zeszły rok, miejscówka 1h20min jazdy od domu : Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted November 23, 2020 48 minut temu, Slawka napisał: Tak jak w linku stoi, w pierwszym zdaniu - podobno w Regent Warsaw Hotel (dawniej Hyatt Warszawa) @Cathay W linku należy się zalogować🤣 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Łza Włóczynutka Posted November 23, 2020 Byłem w Bieszczadach 4 minuty temu, Suzu4x4 napisał: a co w zeszły nie było ? Byłem w Bieszczadach w poszukiwniu zimy, 18 stycznia. Dobrze, że wziąłem rower, bo Ci co się wybrali z nartami mogli co najwyżej po błocie pojeździć, bo było tak: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slawka Posted November 23, 2020 1 minute ago, danielpoz said: W linku należy się zalogować🤣 Naprawdę? Byłam przekonana, że nie trzeba do przeczytania wskazanego postu. Przynajmniej ja nie muszę Wystarczy, że przesunę ekran. Jeśli chcesz wyślę Ci post. Quote Share this post Link to post Share on other sites