Slawka Posted November 22, 2020 2 minutes ago, chris_66 said: w Austrii Francji i Włoszech mam filię firmy i nie mam problemów z wyjazdem służbowym Nie potrzebujesz kogoś do pomocy na umowę-zlecenie? 😜 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zulos Posted November 22, 2020 9 minut temu, chris_66 napisał: ferie mogą być nie tylko na nartach morze też ma swój urok zimą poza tym wyciągi za granicą mogą normalnie śmigać , w Austrii Francji i Włoszech mam filię firmy i nie mam problemów z wyjazdem służbowym To ja też proszę o jakieś małe podzleconko (najchętniej jakiś konsulting czy coś) i już śmigam służbowo - na statek!! Oczywiście żonę służbowo też muszę zabrać, bo jak restauracje zamknięte to ktoś musi zadbać o katering. No i dzieci służbowo oczywiście też, bo kto ogarnie ich zdalne 30 minut temu, Piotrekm13 napisał: Dla sceptyków jest taka stara piosenka T-Love "Jest super" Najgorsze jest to, że cała masa piosenek teraz przeżywa nowe, drugie życie, choć można było już myśleć, że to se ne wrati... A na Węgrzech to powinni Muńka (czy kto tam ma prawa autorskie) poprosić o zgodę na udostępnienie tego numeru jako nowy hymn narodowy Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slawka Posted November 22, 2020 (edited) 5 minutes ago, Zulos said: To ja też proszę o jakieś małe podzleconko (najchętniej jakiś konsulting czy coś) i już śmigam służbowo @chris_66 przemyśl. My Ci tu z @Zulos składamy propozycje nie do odrzucenia. Firma się rozrośnie, a jak będą płacić dotację na jednego zatrudnionego to nie musisz nam tych pieniędzy dawać! Edited November 22, 2020 by Slawka (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zulos Posted November 22, 2020 Ja sobie okleję mojego blaszaka "Mobilne usługi wszelakie", do PKD właduję co się da i ruszamy! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slawka Posted November 22, 2020 5 minutes ago, Zulos said: Ja sobie okleję mojego blaszaka "Mobilne usługi wszelakie" "Mobilny punkt pobrań" - pobieram pieniądze od wszystkiego 😂 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zulos Posted November 22, 2020 4 minuty temu, Slawka napisał: "Mobilny punkt pobrań" - pobieram pieniądze od wszystkiego 😂 Ile bierzesz za prawa autorskie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Slawka Posted November 22, 2020 4 minutes ago, Zulos said: Ile bierzesz za prawa autorskie? Się dogadamy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suzu4x4 Posted November 22, 2020 2 godziny temu, chris_66 napisał: ferie mogą być nie tylko na nartach morze też ma swój urok zimą poza tym wyciągi za granicą mogą normalnie śmigać , w Austrii Francji i Włoszech mam filię firmy i nie mam problemów z wyjazdem służbowym na wyjazd służbowy możesz sobie pojechać ale póki co o nartach w Austrii czy Włoszech zapomnij Cytat Jeszcze na początku listopada w Austrii można było szusować na tamtejszych lodowcach. Warunki śniegowe były zresztą wyśmienite. Niestety rząd w Wiedniu wprowadził pełny lockdown i zamknął ośrodki narciarskie. Obostrzenia obowiązują na razie do 6 grudnia Cytat Zgodnie z dekretem włoskiego rządu przyjętym pod koniec października także włoskie ośrodki narciarskie pozostają zamknięte co najmniej do 24 listopada 2020 r. Przez pewien czas funkcjonowały jeszcze stacje narciarskie w autonomicznym Południowym Tyrolu, ale i te zostały zamknięte dla narciarstwa rekreacyjnego. Cytat Ośrodki narciarskie we Francji zostały zamknięte 29 października 2020 roku. Ograniczenia w ich funkcjonowaniu mają potrwać do końca listopada 2020. Sytuacja epidemiczna nadal jest napięta i nie ma pewności, czy termin ten nie zostanie przesunięty https://www.skiinfo.pl/wiadomosci/a/637516/covid-19-narciarskie-vademecum Póki co zostaje Szwajcaria i Szwecja 🎿 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gosiula Posted November 22, 2020 19 minut temu, Zulos napisał: Ja sobie okleję mojego blaszaka "Mobilne usługi wszelakie", do PKD właduję co się da i ruszamy! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted November 22, 2020 Zulos dużo prawdy w tym co piszesz....ale ludzi do sklepu chodzi więcej niż do kościoła. Ok. Może jest tak w moim regionie... Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted November 22, 2020 58 minut temu, Slawka napisał: @chris_66 przemyśl. My Ci tu z @Zulos składamy propozycje nie do odrzucenia. Firma się rozrośnie, a jak będą płacić dotację na jednego zatrudnionego to nie musisz nam tych pieniędzy dawać! firma nie moja, w sumie dobrze, bo biorę kasę, robię co moje i nie przejmuję się niczym muszę przemyśleć temat, ale @Suzu4x4 wysyła mnie do Szwecji Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suzu4x4 Posted November 22, 2020 4 minuty temu, chris_66 napisał: firma nie moja, w sumie dobrze, bo biorę kasę, robię co moje i nie przejmuję się niczym muszę przemyśleć temat, ale @Suzu4x4 wysyła mnie do Szwecji Szwajcaria bliżej Quote Share this post Link to post Share on other sites
witus Posted November 22, 2020 ferie mogą być nie tylko na nartach morze też ma swój urok zimą poza tym wyciągi za granicą mogą normalnie śmigać , w Austrii Francji i Włoszech mam filię firmy i nie mam problemów z wyjazdem służbowym Mi z dziećmi sprawiają frajdę narty, nie pojadę z kolegami służbowo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted November 22, 2020 41 minut temu, Suzu4x4 napisał: Szwajcaria bliżej od Ciebie owszem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suzu4x4 Posted November 22, 2020 od Ciebie owszem Ja mam gotowy plan na nasze góry. Jak wyciągi nie będą chodzić a nie będzie zakazu przemieszczania to przetestujemy w tym sezonie skitury.Od kilku lat mi to chodzi po głowie Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites