Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cha cha strasznie krótki wyjazd ale przyczepek trafił wreście pod dach

pierwszy i ostatni raz cofałem sam do środka nie widać nic przy tej długości przyczepy można nabroić . Ja na szczęście tylko zalałem buty (cholerna pogoda ) i zahaczyłem o przyczepke bagażową na szczęście tylko kołem ale słabo mi się zrobiło jak usłyszałem chrzęst

to ostatnie coś to jest raczej główny holownik do 100 km

post-70633-imported-5b5ebf4b-35de-445c-a16a-22bdb417f9ff_thumb.jpg

post-70633-imported-4d6e537f-09cb-4aab-a39d-ad8091694473_thumb.jpg

post-70633-imported-acb34cfd-8674-4a9a-a4a0-79f878a90c4a_thumb.jpg

post-70633-imported-ecd9beea-d84d-437b-92f3-a23ced1985cb_thumb.jpg

Opublikowano
nie widać nic przy tej długości przyczepy można nabroić

zapewne lepiej by sie Tobie cofało gdybyś miał lusterka lub pomoc drugiej osoby, a napewnie było by bezpieczniej :hop1:

Opublikowano
zapewne lepiej by sie Tobie cofało gdybyś miał lusterka lub pomoc drugiej osoby, a napewnie było by bezpieczniej :hop1:

o to mi biegało

Opublikowano

następnym razem dorzucę zdjęcia trzeciego holownika manewrowego ale mi aku siadło

Opublikowano

W tym garażu miejsca a miejsca , nawet pies z budą by przeleciał :ok:

Idzie wiosna ,ja w sobotę gdybym miał na kołach przyczepkę to pojechał bym na weekend.

Jeszcze dwa miechy i :hop1: ogień :ok:

Opublikowano
,ja w sobotę gdybym miał na kołach przyczepkę to pojechał bym na weekend.

ja mam chatke nad bałtykiem i nie chce mi się ruszyć ale rzuciłeś mi dobry pomysł tylko druga połowa jak nie będzie chętna to sam z córką pojade

Opublikowano
ale rzuciłeś mi dobry pomysł tylko druga połowa jak nie będzie chętna to sam z córką pojade

To powiem jeszcze coś bardziej motywującego :ok:

Kolega był w sobotę (przepiękna pogoda jak na luty)na rybach i złapał trzy ładne płocie 35 ,37 ,42 cm :hop1:

Opublikowano

Jade ,jade jade już jutro szukam miejscowych swojaków albo chętnych na zabierke

Opublikowano

Tylko, żebyś zrobil zdjęcia do Polskiego Caravaningu na okładkę, ma byc przyczepa w ładnych oklicznosciach przyrody. :hop1:

J.

Opublikowano

jacek l, aleś się zawziął na te fotki do PC , a niech się redakcja martwi o ładne fotki , chyba , że szykujesz sobie tam etat :hop1:

Opublikowano

Ja tylko proszę kolegę, żeby jakby miał okazję to cyknął jakieś zdjątko, bo pewnie śnieg będzie. Po co dorabiasz do tego ideologię, zrobi kolega - dobrze, nie zrobi - też nic się nie stanie. :hop1:

J.