lbuster Posted July 1, 2021 30 minut temu, pawel1966 napisał: @lbusterjuż tam jest Melduję się Quote Share this post Link to post Share on other sites
pawel1966 Posted July 1, 2021 19 minut temu, lbuster napisał: Melduję się Zapowiadają jakiś armageddon pogodowy dziś wieczorem na terenie tamtym rejonie.. grad wiatr itp. ale alert obowiązuje do drugiej w nocy. Faktycznie coś takiego siętam kroi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbuster Posted July 1, 2021 Na razie cisza i spokój. Temperatura umiarkowana, więc nie widzę tego armageddonu, nawet markizę rozwinąłem. Ale będę czujny 👍 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pawel1966 Posted July 1, 2021 14 minut temu, lbuster napisał: Ale będę czujny 👍 Sprawdziłem na Ventusky, bo w radiu mówili o lubelskim - ale chyba to będzie na północ od Lublina. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbuster Posted July 1, 2021 Cisza, nawet źdźbło trawy nie drgnie. A może to cisza przed burzą Quote Share this post Link to post Share on other sites
mundek28 Posted August 17, 2021 A jak w chwili obecnej z remontami tych dróg? A co koledzy mogą napisać o kampingu w Suścu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pawel1966 Posted August 23, 2021 (edited) W dniu 17.08.2021 o 13:32, mundek28 napisał: A jak w chwili obecnej z remontami tych dróg? A co koledzy mogą napisać o kampingu w Suścu? Remont na drodze krajowej Sieniawa- Tarnogród-Biłgoraj trwa...więc lepiej ten odcinek omijaj. Ja ostatnio jechałem do Józefowa następująco: Zjazd z A4 w Rzeszowie na S19 kierunek Sokołów Małopolski, potem drogą 875 - kierunek Leżajsk, drogą 877- kierunek Kuryłówka, Naklik, drogą 863 Tarnogród ( tu jest miejscami słabo), Wola Obszańska, i drogą 849 Łukowa Józefów ( tu jest nowiutka nawierzchnia) - droga jest zniszczona tylko w przed Tarnogrodem na odcinku kilku km. Poza tym da się fajnie jechać z przyczepką. Inna opcja - właśnie na Susiec to zjazd w Jarosławiu i potem 865 na Tomaszów Lubelski, ale wcześniej odbijam w Żukowie na Rudę Różaniecką - tu jest miejscami zła nawierzchnia. Na kemping Susiec próbowałem się teraz dodzwonić - ale włącza się skrzynka więc dalej nic nie wiem:( Edited August 23, 2021 by pawel1966 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mundek28 Posted August 30, 2021 Byłem-kempind w Suścu nieczynny. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pawel1966 Posted September 19, 2021 W dniu 30.08.2021 o 18:42, mundek28 napisał: Byłem-kempind w Suścu nieczynny. szkoda...może się ogarną do przyszłego roku. Quote Share this post Link to post Share on other sites