lbuster Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 30 minut temu, pawel1966 napisał: @lbusterjuż tam jest Melduję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1966 Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 19 minut temu, lbuster napisał: Melduję się Zapowiadają jakiś armageddon pogodowy dziś wieczorem na terenie tamtym rejonie.. grad wiatr itp. ale alert obowiązuje do drugiej w nocy. Faktycznie coś takiego siętam kroi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lbuster Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Na razie cisza i spokój. Temperatura umiarkowana, więc nie widzę tego armageddonu, nawet markizę rozwinąłem. Ale będę czujny 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1966 Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 14 minut temu, lbuster napisał: Ale będę czujny 👍 Sprawdziłem na Ventusky, bo w radiu mówili o lubelskim - ale chyba to będzie na północ od Lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lbuster Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Cisza, nawet źdźbło trawy nie drgnie. A może to cisza przed burzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek28 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 A jak w chwili obecnej z remontami tych dróg? A co koledzy mogą napisać o kampingu w Suścu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1966 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) W dniu 17.08.2021 o 13:32, mundek28 napisał: A jak w chwili obecnej z remontami tych dróg? A co koledzy mogą napisać o kampingu w Suścu? Remont na drodze krajowej Sieniawa- Tarnogród-Biłgoraj trwa...więc lepiej ten odcinek omijaj. Ja ostatnio jechałem do Józefowa następująco: Zjazd z A4 w Rzeszowie na S19 kierunek Sokołów Małopolski, potem drogą 875 - kierunek Leżajsk, drogą 877- kierunek Kuryłówka, Naklik, drogą 863 Tarnogród ( tu jest miejscami słabo), Wola Obszańska, i drogą 849 Łukowa Józefów ( tu jest nowiutka nawierzchnia) - droga jest zniszczona tylko w przed Tarnogrodem na odcinku kilku km. Poza tym da się fajnie jechać z przyczepką. Inna opcja - właśnie na Susiec to zjazd w Jarosławiu i potem 865 na Tomaszów Lubelski, ale wcześniej odbijam w Żukowie na Rudę Różaniecką - tu jest miejscami zła nawierzchnia. Na kemping Susiec próbowałem się teraz dodzwonić - ale włącza się skrzynka więc dalej nic nie wiem:( Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez pawel1966 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek28 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Byłem-kempind w Suścu nieczynny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1966 Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 W dniu 30.08.2021 o 18:42, mundek28 napisał: Byłem-kempind w Suścu nieczynny. szkoda...może się ogarną do przyszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi