ed Posted January 17, 2020 Cena tych Hella powala. Wywierć małe otworki w kloszach od spodu w najniższych miejscach i po "powodzi" Quote Share this post Link to post Share on other sites
smok_wawelski Posted January 17, 2020 4 godziny temu, kmtaxi napisał: Najprościej, to kup osobną lampkę przeciwmgielną i zamocuj pod zderzakiem, To jest rozsądny pomysł - ja też tak miałem zrobione bo stare przyczepy nie miały przeciwmgłowego. Wybór ładnych małych lamp jest spory, nie są drogie pamiętaj o homlogacji i mocy żarówki 21w 31 minut temu, Matti napisał: . Ale też szukałem lamp bo moje zbierają wodę do środka i znalazłem takie same. Są to lampy Hella. Hella zapewnia szkła i lampy nawet do wyprodukowanych 40lat temu - niestety są mocno drogie Przy tej cenie linkowanych sprawdź dokładnie czy to to samo - niby masz przy zakupie internetowym 14dni na zwrot ale po co się przepychać ze sprzedawcą. Decyzja Twoja - drogo i oryginalnie czy tanio i samoróbka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tom Woj Posted June 19, 2021 Miałem taki problem w Angielce z 95 roku. Zamieniłem klosze stronami, co było łatwe bo są prostokątne. Światła przeciwmgielne i cofania załatwiłem przez przełożenie kabelków do pinów w przejściówce między gniazdem 13 pin samochodu i wtyczkami 12N i 12S przyczepy. Przeszła przegląd. Quote Share this post Link to post Share on other sites