marek230482 Opublikowano 1 Maja Udostępnij Opublikowano 1 Maja To na bogato ale fakt. Co nowe to nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek28 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja Ale tego pasa to tak nie zakładaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARKON Opublikowano 2 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 3 godziny temu, mundek28 napisał(a): Ale tego pasa to tak nie zakładaj. To jest sztormowy, tak było w instrukcji, a do przedsionka niema ani jednego pasa czy linki wszystko to wyposażenie dodatkowe 10 godzin temu, marek230482 napisał(a): To na bogato ale fakt. Co nowe to nowe Stare już mam 2 przedsionki jeden mały nigdy go nie rozkładałem i jeden oryginał wielkości przyczepy, stan nawet dobry ale żonie się nie podobał 😆 no bo przyczepa po remoncie a przedsionek stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekm13 Opublikowano 2 Maja Udostępnij Opublikowano 2 Maja 4 godziny temu, MARKON napisał(a): To jest sztormowy, tak było w instrukcji, a do przedsionka niema ani jednego pasa czy linki wszystko to wyposażenie dodatkowe 😆 Powyginasz rurki. Pas powinien być blisko zewnętrznych słupków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARKON Opublikowano 5 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja A takie pytanie, jak ustawiacie przedsionek to najpierw rozkładacie stelaż czy przedsionek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dommm80 Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja Pewnie są jakieś szkoły ja zakładam przedsionek w kedre z pomocą żony, później zakładamy stelaż (rurki) na końcu pas sztormowy. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230505/4481818feafa520f10eb7a9501a85823.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek230482 Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja Ja też najpierw przeciągnąłem kedre namiotu przez całą przyczepę. Dopiero wtedy stelaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARKON Opublikowano 5 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja Godzinę temu, marek230482 napisał(a): Ja też najpierw przeciągnąłem kedre namiotu przez całą przyczepę. Dopiero wtedy stelaż. No ja też ale już miałem uwagę że źle robię rok temu, a we dwoje niewiem czy da się inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek230482 Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja Ja samemu rozkładalem. W dwójkę można jeszcze probowac odwrotnie ale to jest trudniejsze przeciągać namiot nad stelażem - nawet w dwójkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARKON Opublikowano 14 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja W dniu 6.05.2023 o 10:17, marek230482 napisał(a): Ja samemu rozkładalem. W dwójkę można jeszcze probowac odwrotnie ale to jest trudniejsze przeciągać namiot nad stelażem - nawet w dwójkę. Przy składaniu i żeby wsadzić do schowka jest już problem, niby zostało 1.5 miesiąca do wyjazdu a coraz więcej znajduje problemów, wczoraj cały dzień robiłem spluczke, problem ze stycznikiem a i tak raz łapie raz nie, a przy okazji zabawy okazało się że rurka od spłuczki jest jak sito i ciśnienie było hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARKON Opublikowano 16 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi