Skocz do zawartości

Lunar Clubman Model 460

MARKON

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

3 godziny temu, mundek28 napisał(a):

Ale tego pasa to tak nie zakładaj.

To jest sztormowy, tak było w instrukcji, a do przedsionka niema ani jednego pasa czy linki wszystko to wyposażenie dodatkowe 

10 godzin temu, marek230482 napisał(a):

To na bogato :) ale fakt. Co nowe to nowe

Stare już mam 2 przedsionki jeden mały nigdy go nie rozkładałem i jeden oryginał wielkości przyczepy, stan nawet dobry ale żonie się nie podobał  😆 no bo przyczepa po remoncie a przedsionek stary 

4 godziny temu, MARKON napisał(a):

To jest sztormowy, tak było w instrukcji, a do przedsionka niema ani jednego pasa czy linki wszystko to wyposażenie dodatkowe 

😆 

Powyginasz rurki. Pas powinien być blisko zewnętrznych słupków. 

A takie pytanie, jak ustawiacie przedsionek to najpierw rozkładacie stelaż czy przedsionek? 

Pewnie są jakieś szkoły ja zakładam przedsionek w kedre z pomocą żony, później zakładamy stelaż (rurki) na końcu pas sztormowy. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230505/4481818feafa520f10eb7a9501a85823.jpg

Godzinę temu, marek230482 napisał(a):

Ja też najpierw przeciągnąłem kedre namiotu przez całą przyczepę. Dopiero wtedy stelaż.

No ja też ale już miałem uwagę że źle robię rok temu, a we dwoje niewiem czy da się inaczej 

• 2 tygodnie później...
W dniu 6.05.2023 o 10:17, marek230482 napisał(a):

Ja samemu rozkładalem. W dwójkę można jeszcze probowac odwrotnie ale to jest trudniejsze przeciągać namiot nad stelażem - nawet w dwójkę.

Przy składaniu i żeby wsadzić do schowka jest już problem, niby zostało 1.5 miesiąca do wyjazdu a coraz więcej znajduje problemów, wczoraj cały dzień robiłem spluczke, problem ze stycznikiem a i tak raz łapie raz nie, a przy okazji zabawy okazało się że rurka od spłuczki jest jak sito i ciśnienie było hmmm

20230513_162926.jpg

20230513_162934.jpg