Cytrus Posted March 9, 2020 (edited) Odnośnie zapytań czy spotkanie się odbędzie ze względu na wirus. Jeśli nie będą odwołane imprezy masowe to się odbędzie. To spotkanie bez organizatora każdy odpowiada sam za siebie, jeśli ktoś ma podejrzenie że jest chory niech nie przyjeżdża z obawy o innych. Edited March 9, 2020 by Cytrus (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
polo63 Posted March 9, 2020 a jednak nie będzie go😭 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cytrus Posted March 11, 2020 W związku ze stanem wysokiego ryzyka zrazenia się koronawirusem odwołujemy spotkanie topienie marzanny. Zobaczymy jak będzie się wszystko rozwijało, być może utopimy marzanne w kwietniu. Nie chodzi o to że mogę się zarazić, wiem że już mogę być nosicielem, nie darowalbym sobie gdyby tak było i mógłbym zarazić kogoś z Was. Quote Share this post Link to post Share on other sites
maciejek34 Posted March 11, 2020 Jeszcze nie jedną Marzannę skąpiemy, zdrowia Quote Share this post Link to post Share on other sites
polo63 Posted March 11, 2020 7 godzin temu, maciejkos napisał: Kogo? wszystkich;/ ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
SylwiaiAdam Posted January 10 Moze w tym roku sie uda Quote Share this post Link to post Share on other sites