trade Posted November 7, 2019 Sprzedam swoją prywatną przyczepę kempingowa Hobby 540 KMFE (Łóżka piętrowe) Rok 2013, DMC 1600 kg Przyczepę kupiłem w październiku 2017r. Przyczepa nigdy nie była wypożyczana, używana tylko i wyłącznie na wyjazdy wakacyjne. Po zakupie przyczepe wyposażyłem w: Nową markizę Thule 4,5m – montaż Klaja Bieruń System stabilizacji toru jazdy ATC (zapobiega wężykowaniu)- montaż Klaja Bieruń Uchyt na rowery Thule tył 2 możliwość dołożenia 3. Uchwyt na dyszel Thule 2 rowery Mover Automatyczny Truma (docisk do opony z pilota) wraz z nowym akumulatorem AGM i ładowarką Telewizor dedykowany do przyczep na wysięgniku (możliwość oglądania z jednej bądź drugiej sypialni) Klimatyzacje (zamontowaną w bakiście) z pilotem Czujnik czadu i gazu Całe oświetlenie zmienione na led w środku i na zewnątrz, plus dodatkowa listwa led w bakiście i w szafie (po otwarciu automatycznie się oświeca) W Kwietniu kupiłem nowe opony 2019r. W Kwietniu nowe hamulce. W Lipcu nowa bateria w zlewie Przeglądy robione na bieżąco w Transa M Pszczyna Pokrowiec na dyszel Klucz do podpór do wkrętarki Ww oferta nie obowiązuje widocznych na zdjęciach stołów, Krzeseł, podłogi, regału, ścian do markizy, rowerów Sprzedaje ponieważ kupiłem kampera Mogę sprzedać razem z widocznym na zdjęciu holownikiem https://www.otomoto.pl/oferta/ford-s-max-ford-s-max-ii-4x4-automat-full-led-z-polskiego-salonu-ID6CCr5l.html#xtor=EREC-55-%5Bid1%5D-20191030-%5BdiplayLink%5D-8115682@1-20191030173445 Na wszystkie pytania odpowiem telefonicznie 512318333 Cena 63 tyś zł Share this post Link to post Share on other sites