mischka Posted December 26, 2019 Główna droga dookoła jeziora jest do zrobienia. Mój kamper ma 320cm wysokości i nigdzie nie było problemów. Moim zdaniem jest atrakcyjna i warto się przejechać. Drogi w góry to już inna bajka. Tam wielkość ma znaczenie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dudek_t Posted December 27, 2019 Smoku, sprawdziłem w swojej galerii - taki Ducato z agregatem na dachu przechodzi, myślę że to więcej niż 2,52 ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
smok_wawelski Posted December 27, 2019 (edited) Dziękuję bardzo za info. Tak ten Ducato na blachach z Florencji jest wyższy od mojego to jest auto w H2 + chłodnia albo klima dachowa wiec będzie ok.15-20cm wyższy ode mnie bo jeszcze solar muszę doliczyć do nominalnej 2,52. Gadałem wczoraj z "localsem" mówi żeby raczej wybić sobie Gardę ze łba w wysokim sezonie - tłok i drogawo, sugeruje właśnie maj lub wrzesień. Edited December 27, 2019 by smok_wawelski (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
dudek_t Posted December 27, 2019 Zdecydowanie wybić w lipcu i sierpniu. Od lat jeżdżę na majówkę lub we wrześniu/październiku. Dwa razy byłem w lipcu (na początku) i nie da się tego porównać. Lipiec/sierpień to permanentny korek i brak miejsc do parkowania gdziekolwiek. Podobnie w knajpach. Do tego w zasadzie pewne codzienne popołudniowe burze. Quote Share this post Link to post Share on other sites