jacekzoo Posted July 12, 2021 @maarec jakiś Pan o Ciebie pyta 🤣🤣🤣 Quote Share this post Link to post Share on other sites
maarec Posted July 12, 2021 Godzinę temu, jacekzoo napisał: @maarec jakiś Pan o Ciebie pyta 🤣🤣🤣 Już ustalone :). Kontakt nawiązany:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
jarek82 Posted June 22 Dzień dobry, pozwolę sobie odgrzać stary temat.. Jak obecnie wygląda możliwość krótkoterminowego asisstance do przyczepy? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marcin T Posted June 22 34 minuty temu, jarek82 napisał: Dzień dobry, pozwolę sobie odgrzać stary temat.. Jak obecnie wygląda możliwość krótkoterminowego asisstance do przyczepy? Tutaj masz po 3 PLN/dzień Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ventyl Posted June 23 W uniqua w przypadku polisy AC . Jak holujemy przyczepę to holowanie też i ja obowiązuje w razie awarii Wysłane z mojego RMX3085 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marcin T Posted June 23 20 minut temu, Ventyl napisał: W uniqua w przypadku polisy AC . Jak holujemy przyczepę to holowanie też i ja obowiązuje w razie awarii Na jakim dystansie jest holowanie przyczepy w przypadku awarii holownika? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ventyl Posted June 23 Ja mam w ramach polisy OC i AC wykupiony Assistance w wersji prestiż limity holowanie są takie same dla jazdy z przyczepą i bez Na terytorium Polski bez limitu , UE -1200 kmWysłane z mojego RMX3085 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites