ampere Posted October 4 Zastanawiałem się jakiś czas,czy pokazać nasz domek na kółkach...niech będzie,stary-nowy nabytek.Po przygodach z angielką, czas na zmiany. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ampere Posted October 4 Sypialnia lekko zmodyfikowana.Kolejny planowany etap zmian to montaż PV oraz lekka modyfikacja instalacji elektrycznej . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kevin Posted October 4 Hej, super że się zmogłeś To są Twoje foty? Czy od sprzedawcy, bo bardziej mi na takie wyglądają. Niezależnie od poprzedniego wyro małżeńskie rulezzzz! Gratuluję! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ampere Posted October 4 To fotki poprzedniego właściciela, ale nic się nie zmieniła do tej pory .Leciałem po nią kilka kilometrów, ale warto było.Szukałem raczej z prywatnych rąk, trochę to trwało. I jest...Za tydzień pierwsza próba, zobaczymy . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kevin Posted October 4 (edited) Godzinę temu, ampere napisał: ale warto było no dawaj swoje foty!!!!!! EDIT: ten wazon (lampa, znicz) bardzo fajny, ale bez niego też cepa będzie śliczna Edited October 4 by Kevin (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
klonik058 Posted October 5 Fajna gratuluję niech służy. Udanego wypoczynku.Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
ampere Posted October 5 12 godzin temu, Kevin napisał: no dawaj swoje foty!!!!!! EDIT: ten wazon (lampa, znicz) bardzo fajny, ale bez niego też cepa będzie śliczna Ogarnę wnętrze to porobię fotki,póki co sprzątanko. Quote Share this post Link to post Share on other sites
szary11 Posted October 16 Niech służy 👍 To 250 szerokosci? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bob Duży Posted October 17 Świetnie i sprzedawca widzę nie daleko mnie mieszkał FSU... jak wrażenia z cepki? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ampere Posted October 18 W dniu 16.10.2019 o 08:39, szary11 napisał: To 250 szerokosci? Niestety nie,ale jest ok. 17 godzin temu, Bob Duży napisał: Świetnie i sprzedawca widzę nie daleko mnie mieszkał FSU... jak wrażenia z cepki? Po pierwszym wypadzie pozytywne,z małym szczegółem 😁:sypialnię zajęły dzieci ,a nam została podkowa 😁 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ampere Posted November 8 Pytanie z serii do czego to.A mianowicie pod pokrętłem to czerwone,ktoś coś? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PolariS Posted November 8 25 minut temu, ampere napisał: to czerwone,ktoś coś? A nie jest to wskaźnik zapełnienia? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted November 8 26 minut temu, ampere napisał: Pytanie z serii do czego to.A mianowicie pod pokrętłem to czerwone,ktoś coś? Pewnie wskaźnik zapełnienia sraczyka Quote Share this post Link to post Share on other sites
ampere Posted November 8 1 minutę temu, jacek00 napisał: Pewnie wskaźnik zapełnienia sraczyka Też tak myślałem, lecz nie wiem jak to ma działać Quote Share this post Link to post Share on other sites