Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Szanowne Grono, 
Mam drobne ogłoszenie, od września będę na kupnie przyczepy kempingowej lub kampera.
Dokładnie od września. Może ktoś z forumowiczów planuje akurat po sezonie sprzedaż ??
Interesuje mnie przyczepa/kamper w budżecie do ok 25 tys zł.
Ideałem byłoby jesli na wyposażeniu znalazłoby się łózko pietrowe, solar i mover (ostatnie dotyczy przyczepy :) )
Rocznikowo nie ma znaczenia większego, jasna sprawa, że musi być sucha, nie zalana, nie dociorana.
Może akurat ktoś będzie chciał sprzedać swoj domek.
Jeśli tak to prosze o informacje,
tutaj na pw lub na maila:
szumilas.r@gmail.com  

lub tel:

507967336

Jestem z Limanowej, małopolska.

Pozdrawiam serdecznie !!!!

Opublikowano
Witam Szanowne Grono, 
Mam drobne ogłoszenie, od września będę na kupnie przyczepy kempingowej lub kampera.
Dokładnie od września. Może ktoś z forumowiczów planuje akurat po sezonie sprzedaż ??
Interesuje mnie przyczepa/kamper w budżecie do ok 25 tys zł.
Ideałem byłoby jesli na wyposażeniu znalazłoby się łózko pietrowe, solar i mover (ostatnie dotyczy przyczepy :) )
Rocznikowo nie ma znaczenia większego, jasna sprawa, że musi być sucha, nie zalana, nie dociorana.
Może akurat ktoś będzie chciał sprzedać swoj domek.
Jeśli tak to prosze o informacje,
tutaj na pw lub na maila:
szumilas.r@gmail.com  
lub tel:
507967336

Jestem z Limanowej, małopolska.
Pozdrawiam serdecznie !!!!
Radziłbym się zdecydować. Budżet masz niewielki. Na kampera raczej nie licz
Opublikowano

Wiem że budżet jest ograniczony. Jaki jest taki jest. Zakładam też, że bliżej mi do przyczepy niż kampera. Dziękuję za Wasze sugestie, może ktoś będzie chciał akurat sprzedać coś wartego tego budżetu. Nie jestem handlarzem, poszukuje dla siebie.

Opublikowano
Godzinę temu, Łza Włóczynutka napisał:

Raczej przyczepka w tym budżecie: za 25 koła to niełatwo osobówkę kupić w przyzwoitym stanie a co dopiero kampera. 

35-40 koła to minimum na kampera w stanie akceptowalnym do grubszego odszczurzania, od 60-70 coś w stanie użytkowym bez spędzania pół roku na dopieszczenie

przerabiałem to niedawno :swiety: