Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proszę o wipisanie i opisanie aqua parków w których byliście i które polecacie - piszcie też czy warto tam jechac z dziećmi

ja byłem kilka krotnie w mikołajkach w gołębiewskim i polecam

jest kilka basenów są zjeżdżalnie i basenik dla dzieci ceny wysokie - ale chyba warto wg mnie najbardziej opłaca się jechać z noclegami w hotelu wtedy cena zwiera już wsęp na basen i posiłki śniadanie i obiad - szwedzki stół - tzn tak było 2 lata temu

a i jeszcze mają jakiś disko i w zimie lodowisko

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Darłówko k. Darłowa

http://www.hoteljan.pl/

http://www.darlowko.net/park%20wodny.html

Jest tanio, bardzo dobrze zorganizowane, gratisy czasowe, baseny dla dzieci i dorosłych, jacuzzi, kilka zjeżdżalni w tym 2 duże zjeżdżalnie z pomiarem prędkości zjazdu, ratownik przy każdym basenie...z resztą wszystko na stronie internetowej.

Byłem osobiście z rodziną i wracaliśmy bardzo zadowoleni. Gorąco polecam :(

Opublikowano

Byłem w trzech aquaparkach . Najfajniej było w Tarnowskich Górach.

Kraków tak sobie dużo ludzi denerwowały mnie murki , którymi obudowane były baseny nie widziałem dziecka w sąsiednim basenie.

W łodzi na razie nie ma zjeżdżalni z prawdziwego zdarzenia jest jedna co jest śmieszne a cena normalna.

Opublikowano

W łódzkiej Fali ma powstać najwiękasz zjeżdżalnia w polsce.

A tymczasem grozi jej bankructwo i właśnie przejmuje ją miasto które do tej pory było udziałowcem

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Byłem na 4 takich pływalniach. W Polkowicach, w Sopocie, w Lesznie i we Wrocławiu. Każdy ma coś w sobie jednak ten ostatni najbardziej przypadł mi do gustu. Moze dlatego ze jest nowy a co za tym idzie wszystko lsni i pachnie. Dużo atrakcji miedzy innymi 3 duże zjeżdzalnie w tym 1 na pontonach, skocznia prawie jak małysza :ok:, rwące rzeki itp. Ponadto sauna, fitness, odnowa biologiczna itp. Zresztą niżej daje link pod którym wszystko można przeczytać :mod:

http://www.parkwodny.wroc.pl/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

polecam Jarosławiec www.aquapark.jaroslawiec.biz.pl oraz pole PFCC nr 28

Opublikowano

Mszczonów to taka miniaturka Aquaparku. Właściwie pomylka bo kryty jest tylko mały kawałek basenu, reszta na dworzu.

Bywam tam bo mam blisko, ale uważam , że ktoś zmarnował kasę budując baseny bez zadaszenia. Dzieci wolą jechać na zwykły basen do Grodziska lub Piaseczna.

Ale może w przyszłości rozbudują.

Info na stronie www.mszczonow.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W Druskiennikach na Litwie ale blisko naszej granicy jest świetny aquapark. Duży, nowoczesny, czysty, płacisz złotówkami lub kartą, obsługa mówi po polsku, Ilość saun imponująca. Drink bar w basenie (sekcja dla dorosłych). Często akcje promocyjne dla turystów z Polski - pytaj o zniżki nim kupisz bilety. Kupony znizkowe dostałem od kasjerki ;)

W Polsce prawdopodobnie nie ma obiektu tej klasy .