Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry 

Zaczynam poszukiwania swojej przyczepy, zaczynam coraz mocniej się rozglądać. Potrzebuje przyczepy 2+2 najlepiej z łóżkami piętrowymi dla dzieciaków. Długość max 5m zabudowa, może być delikatnie dłuższa , fundusz jaki przeznacza to ok 30-35 tys zł i mogę ciągnąć przyczepę do 1800 kg dać. Jestem w Podkarpacia i w okolicy dużego wyboru nie ma. Znalazłem jedna która przekracza budżet ale proszę o opinie czy warto jechać i ja zobaczyć 

https://www.otomoto.pl/oferta/lunar-quasar-okazja-2013r-idealna-jak-nowa-przestronne-wnetrze-4-5-os-l-pietrowe-ID6BYYZP.html#eec70b3035

prosze o wszelkie opinie i uwagi 

dziekuje 

Opublikowano

Angielska zołza...  W takim budżecie można już przyczepę kupić zamiast gąbki. 

Opublikowano

Będąc w Bieruniu powinieneś wszystkie 3 miejsca obskoczyć, wtedy miałbyś jasność. Przecież są oddalone od siebie góra 500 metrów. W Center Campie zawsze mają najwięcej. 

Opublikowano
54 minuty temu, Pablo84 napisał:

Przepraszam bo zle napisałem , byłem w center cample ale nie znalazłem żadnej ciekawej przyczepy 

Tez kiedyś tam byłem i oceniam średnio delikatnie mówiąc. 

Natomiast w Klaji to inna historia.

ps. Ta angielska zołza ma taki sam układ jak moja avondale dart, i powiem że nie ma opcji żebym miał kiedyś inny.

sprawdź tą przyczepę, domyślam się ze jesteś ze śląska to do opolskiego nie masz daleko. 

Opublikowano
2 godziny temu, Pablo84 napisał:

Jestem z Podkarpacia ale może poproszę z forum Pana który jest z Opola może będzie jechał w tamta stronę to oceni 

A widzisz, jak nie napiszesz w profilu to odrobine utrudnia i miesza.

Z Podkarpacia do Opola autobana, zatem weź kasę, hak i odwiedź wszystko. Masz po drodze Bieruń. 

Mnie sie ta angielka podoba, sprawdzić sprzęty, pukać w ściany od środka czy twarde, czy mokre. 

Jak nie spasuje zarwiesz coś w Bieruniu ;) 

ja z Siemianowic Śląskich jechałem do Poznania, wiec też kawałek ?

Opublikowano
Cena jest ok ale sprzedawca mówił ze jest po małej naprawie z przodu po prawej stronie 
Wiadomo, bo inaczej nie opłaca się sprowadzać.

Spytaj czy sprzedawca ma przypadkiem fotki przed naprawą. Jak nie ma to odpuść, bo pewnie to nie była wcale taka mała naprawa ;-)