Dariusz Czarnecki Posted June 23, 2019 Przedsionek nie był długo używany leżał w garażu. Po czasie wyciągnąłem go na zewnątrz i zauważyłem w jednym miejscy na dachu plamę po zacieku . Proszę o podpowiedź czym ten zaciek wyczyści. Próbowałem wodą z pastą BHP i nic nie pomogło. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kynig61 Posted June 23, 2019 Jest spirytus przemysłowy ten do grilla myślę,że wystarczy.Można nim dużo rzeczy wypucować. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dariusz Czarnecki Posted June 24, 2019 Dziękuję, Quote Share this post Link to post Share on other sites
filipert Posted June 24, 2019 Chusteczki nawilżane, takie dla pupy niemowląt. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacekzoo Posted June 24, 2019 2 minuty temu, filipert napisał: Chusteczki nawilżane, takie dla pupy niemowląt. To działa bardziej na świeże zabrudzenia, takie zaschnięte to już gorzej Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted June 24, 2019 To działa bardziej na świeże zabrudzenia, takie zaschnięte to już gorzej Ostatnio odkryłem że rewelacyjnie myje się obmuszone szyby w aucie, i budę z insektów zebranych w trasie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maras Posted June 25, 2019 19 godzin temu, chris_66 napisał: Ostatnio odkryłem że rewelacyjnie myje się obmuszone szyby w aucie, i budę z insektów zebranych w trasie Na ptasie odchody też działa. Można dodatkowo jeszcze spryskać jakimś płynem i pozostawić tak "przyklajoną" na jakiś czas. Teraz przy takiej pogodzie to raczej w cieniu. Quote Share this post Link to post Share on other sites