Zulos Posted July 8, 2019 16 godzin temu, uwex napisał: Hejka. Jechaliśmy 16.5 h z dłuższą przerwa na obiadokolację. No to nie przyznawajcie się lepiej z jakimi prędkościami jechaliście:-) Ja tydzień temu z Włoch trasę o prawie 300 km krótszą zrobiłem w 15,5 godziny, cały czas jadąc szybciej niż przepisy pozwalają. Średnia wychodzi Wam powyżej 80 km/h - to wynik, do którego nie udało mi się jeszcze nigdy zbliżyć... No ale zapewne wyszło Wam pewnie ponad 90% trasy autostradą, podczas gdy u mnie ok. 70% i to wiele tłumaczy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
uwex Posted July 12, 2019 https://goo.gl/maps/fWtovPNForV1CAn18Obiecana trasa naszych wspaniałych wakacji. Chętnie bym tam wróciła. PozdrawiamWysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Magda Pawłowicz Posted July 12, 2019 Świetna wyprawa , fajne klimaty. Dzięki Wam zobaczyłam miejsca, do których we Włoszech jeszcze nie dotarłam. Dzięki Quote Share this post Link to post Share on other sites
uwex Posted July 12, 2019 Cała przyjemność po naszej stronie Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaulinaS Posted August 4, 2019 Super relacja. Za rok jedziemy waszym śladem (no może jeszcze trochę niżej zjedziemy). Quote Share this post Link to post Share on other sites
uwex Posted August 5, 2019 Dzięki bardzo. Też chciałabym zjechać niżej ale myślę że za rok się nie uda....plan w głowie kielkuje więc może kiedyś.. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
pawel1966 Posted August 15, 2019 Super relacja! Quote Share this post Link to post Share on other sites