Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ponieważ mam podobny problem jak poruszony w filmie, chciałbym poznać Wasze opinię o takim rozwiązaniu.

https://www.youtube.com/watch?v=3QEoH1BYy4A&t=568s

Mam wrażenie że to trochę "druciarstwo", ale jeśli spełnia swoje zadanie to może wcale nie jest głupie.

A może ktoś już zastosował ten sposób i podzieliłby się swoimi spostrzeżeniami.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Cześć.

To nawet nie jest druciarstwo... Szukam słowa...kulturalnego oczywiście. Hmm.... rzeźba.

Nawet nie che mi się tego komentować.

Opublikowano

Fakt, jest to bardzo nowatorskie rozwiązanie.

Jednak entuzjazm autora tego filmu wskazuje na to że On wcale nie ma wątpliwości co do fachowości swojej "naprawy"

Opublikowano

Kiki ma zawsze dobre pomysły, szczególnie ten z cięciem pełnej butli gazowej flexem. Jak widać wszystko  się da - trzeba tylko chcieć :) 

Opublikowano

Waldemar nie trać czasu na oglądanie takiego badziewia, za miast tego zapytaj na forum a dostaniesz
odpowiedź na swoje pytanie. To co tam jest, a w szczególności porady techniczne to dno i wodorosty. 

Opublikowano

przecież można kupić specjalnie dedykowane kleje do łatania przyczep. Ja swoją zrobiłem preparatem z castoramy, silikon - klej. Klei i nie wysycha do końca, idealnie się nadaje i praktycznie w ogóle go nie widać. 

W opisie produktu pisze że uszczelnia, i faktycznie tak jest - sprawdzone na innych niż cepka klejeniach. 

Opublikowano
14 minut temu, Kevin napisał:

łatania przyczep

A co to znaczy  łatania przyczep?? Bo jakoś nie za bardzo rozumiem... Dla mnie łatać to sobie można było spodnie w komunie, bo teraz to już nie wypada, lepiej nosić od strzału z dziurami, bo i moda tak nakazuje...

Opublikowano

Do klejenia właśnie tych miejsc które klei kiki na filmie i które chce skleić Waldemar. Każdy ma swój język, czytaj ze zrozumieniem ;)

Opublikowano
przecież można kupić specjalnie dedykowane kleje do łatania przyczep. Ja swoją zrobiłem preparatem z castoramy, silikon - klej. Klei i nie wysycha do końca, idealnie się nadaje i praktycznie w ogóle go nie widać. 
W opisie produktu pisze że uszczelnia, i faktycznie tak jest - sprawdzone na innych niż cepka klejeniach. 
Nie no, klej silikon z Castoramy. Super... Do cepy w sam raz. Przecież tak pewnie robi producent...
Opublikowano
40 minut temu, Kevin napisał:

Ja swoją zrobiłem preparatem z castoramy, silikon - klej. Klei i nie wysycha do końca, idealnie się nadaje i praktycznie w ogóle go nie widać. 

Podał byś nazwę tego preparatu bo chyba niepotrzebnie Dekaliny kupuję.

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem po co latać czy kleić. Trzeba naprawić tak jak sztuka nakazuje. Chyba że komuś buda na kurnik jest potrzebna na wsi to owszem. Chociaż i tak wstyd kury tak traktować.