Skocz do zawartości

Nasza pierwsza przyczepka Hobby De Lux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Kochani!

Nawet nie macie pojęcia jak tu skaczę i piszczę, bo:

nareszcie spełniło się moje marzenie o posiadaniu przyczepki ( fakt tabbert to nie jest, ale może w przyszłości?)

małżon spełnił marzenie i od tygodnia jesteśmy w posiadaniu Hobbitka? Jak będę mieć więcej fotek to dam. Najpierw ją muszę ciut posprzątać, bo pająki...a ja mam aranhofobię?. Ale uwieeeelbiam ją. Pierwszy problem nas napotkał - mianowicie brak wszystkich świateł zewnętrznych. Przekierujcie, gdzie napisać i gdzie spytać :)

Witam Was jeszcze raz?

Ps. Jesteśmy ze Śląska - okolice Dąbrowy Górniczej. Kto z Was najbliżej nas?

Pozdrawiam

Agnieszka

20190511_171648.jpg

Opublikowano

Radość - bezcenne uczucie :) Życzę Wam jak najwięcej radości w Waszej /naszej pasji jaką jest karawaning. Jak najmniej "upadków" bo takie przy naszych leciwych  sprzętach też się zdarzają:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 18.05.2019 o 09:18, marek230482 napisał:

Gratuluję! Kawał budy! Wrzuć więcej zdjęć jak tam środek ustawiony :)

Maruś? Maruś? wrzucam fotki! Uważej hehe....daj pozor. HOBBY530 20190522_141816.thumb.jpg.00bdd30f3b0faaf9bba058c14ca632b6.jpg

20190525_182744.jpg

20190525_183736.jpg

20190525_190044.jpg

Teraz trza by kombinować coś......o solar mi chodzi. Cena nie gra roli, ale żeby był na serio dobry wytrzymały... I ciekawe jaki najfajniejszy, składany? Czy na stałe? Co by złodziei nie przyciągać...Potrzebny by był do normalnego sprzętu 230. Telewizor, radio, ładowarka telefonu * bo ja zumbuję na maxa więc i yt muza. I czajnik, podgrzanie wody

Opublikowano

To w zasadzie układ jak u nas tylko, że macie dłuższą kuchnię i łazienkę. U mnie łazienka ciasna trochę :) niech się dobrze holuje i przyjemnie śpi :) 

Opublikowano
2 minuty temu, marek230482 napisał:

To w zasadzie układ jak u nas tylko, że macie dłuższą kuchnię i łazienkę. U mnie łazienka ciasna trochę :) niech się dobrze holuje i przyjemnie śpi :) 

Maruś a masz fotki na profilu? Znasz się na solarach? My musimy jeszcze podziałać z tym 12 volt bo pierwszy właściciel tam poprzerabiał to, pousuwał?

Opublikowano

Fotki mojego dyliżansu są w moim temacie :D a na solarach się nie znam. Choć samą instalację przyczepy przerabiałem. W technicznej części jest mnóstwo tematów o chyba wszystkim :)  w zasadzie to ja prawie o nic nie pytam bo prawie wszystko już jest :) tylko trzeba przysiąść i poszukać. A przy okazji wiele innych ciekawych napraw i modyfikacji można wyczytać. 

Opublikowano

Insygnia w dieslu?

Dobra, doczytałem już w innym temacie że to ropniak :) 

ale nie często się zdarza, że kobieta ma tak ..... jednoznaczne i precyzyjne upodobania motoryzacyjne :) poza moją żoną to znałem tylko jedną kiedyś na studiach :)