Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

chce kupic przyczepe w najblizsza sobote w okolicach wroclawia ( zabkowice slaskie )

czy jest ktoś kto odpłatnie moglby podjechać na oględziny ze mna ?

godzina i szczegoly do ustalenia

akcja cała do potwierdzenia ostatecznego  jeszcze

pozdrawiam

Bartek Wadon

Opublikowano

Witam ponownie.

czy jest ktoś kto może mi pomoc w ocenie przyczepy która chce kupic?

oczywiście odplatnie

będę we wroclawiu w najbliższy poniedziałek ok 12.30

moglbym kogos zabrać na oględziny do kamienca slaskiego (obok zabkowic )

i potem odwieźć

cena do ustalenia

proszę o informacje czy ktoś może pomoc

Dzieki

Bartek

Opublikowano

Hej Bartku

wklejam link do ogłoszenia HENDT

Z zewnątrz wygląda fajnie, Poczekajmy może ktoś się jeszcze wypowie.

Pozdrawiam Artur

Opublikowano

Z tą cepką jest coś nie tak, ten układ miał piętrusa https://center-camp.pl/pl/p/MODEL-2019-PRZYCZEPA-KEMPINGOWA-FENDT-BIANCO-550-SKM/4800

a tu z tyłu tylko pojedyncze łóżko. Ktoś zdemontował? ? tylko po co? Dobrze trzeba tył obejrzeć czy nie była walnięta. A jak była to dokładnie sprawdzić ramę i cały najazd

Opublikowano

Dziękuje za info. Sprzedający o tym ze nie ma łóżka mnie uprzedził. Jestem w stanie sobie dorobić. Jeśli była walnięta to jej nie kupię. Czy to można ocenić bez przyrządów ?

bartek

Opublikowano

Dokładnie obejrzeć, porównać przód z tyłem, czy nie ma np jakiś dodatkowych łączeń na podłodze? Czy nie różnią się uszczelnienia czy listwy na przodzie i tyle? Jestem przekonany że coś jest z nią nie tak bo cena o dobre 20-30tys powinna być wyższa. A zastanawiające jest że ktoś kupił nową z piętrusem i go wymontował

Opublikowano

Ok. Dzięki. Myślisz ze az tyle więcej powinna kosztować?

tj 50 tys brutto /netto bo VAT marza

nowa już od 60 netto inna można kupić a ta ma już 3 lata

sam nie wiem 

Opublikowano

Fendt 550 TFKM

Z wyposażeniem fabrycznym ma ważyć 1404 kg. Zupełnie goła 1330 kg.  DMC 1600 lub 1700 kg.-  coś tu nie tak.  Zaletą jest też brak okna przedniego szerokość  232 cm ( dla innych wada ) no i jakość wykonania - ale to Fendt.

Dla mnie wadą jest brak prysznica - no jest ale dla kurdupli. Grubas się tam nie umyje.

Zasadnicza wada to ładowność 100 kg.

Opublikowano

Dziekuje wszystkim za info

kupiłem. wygląda zdrowo. Artur tez obejrzał. papiery się zgadzają. jest dość dużo drobnych uszkodzen które trzeba będzie naprawić 

koszt nie będzie pewnie niski

Pozdrawiam

Bartek