Kvasir Posted April 24, 2019 Ktoś jest w stanie coś napisać na temat tego miejsca? Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Boas43 Posted April 24, 2019 Poszukaj na forum. Kiedyś ktoś opisywał to miejsce. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kvasir Posted April 25, 2019 Jedyny "opis" jest z 2013 r. Miło by było poznać nowsze opinie Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Malinki Posted April 25, 2019 Byłem na Majówce w 2016. Miejsce spokojne, zielone, sprzęt pływający zamknięty, ceny dosyć wysokie. Znakomite miejsce jako baza wypadowa do : termy Uniejów, Zoo safari w Borysewie, i lokalna tama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Boas43 Posted April 25, 2019 My też tam nie byliśmy.....pojedziemy tam w maju lub na poczatku czerwca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Worach Posted April 26, 2019 W dniu 24.04.2019 o 22:55, Kvasir napisał: Ktoś jest w stanie coś napisać na temat tego miejsca? Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Na weekend tak, na dłuższy pobyt nie bardzo Kemping jeden z droższych ale w miarę ok, jest plac zabaw, bezpośrednie zejście do wody choć plaża bardzo mała.10 km wcześniej w Ostrowie Warckim jest fajna, nowoczesna przystań, teraz w remoncie ale kemping działa (wpisz w wyszukiwarke Kemping Ostrów Warcki. Jeśli masz możliwość to polecam dzikusa pod termami Uniejów, tam będziecie mieli co robić i do Zoo Safari Borysew też blisko Quote Share this post Link to post Share on other sites
sebka34 Posted May 11, 2019 Jeśli myślimy o tej samej Rafie nad zbiornikiem Jesiorsko To pamiętajmy że jest to zbiornik retencyjny więc linia brzegowa zmienna. Podobno z funduszy europejskich powsta)ł tam całkiem ładny i spory ośrodek. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kvasir Posted May 11, 2019 Byłem na majówce i mam mieszane uczucia. Teren czysty i zadbany, łazienki ładne, czyste, ale typowo letnie. Plaża z uwagi na pogodę nie używana, plac zabaw fajny. Na kilka dni można postać, odpocząć. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suzu4x4 Posted May 11, 2019 Ja byłem w zeszłym roku i polecam. Węzeł sanitarny OK, na miejscu knajpa gdzie można zjeść normalny obiad czy rybę, my na pewno jeszcze tam wrócimy na jakiś weekend, polecam w szczególności motorowodniakom bo jest tam też betonowy slip i marina gdzie można trzymać łódkę.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
strus251 Posted May 13, 2019 W dniu 11.05.2019 o 07:52, sebka34 napisał: Podobno z funduszy europejskich powsta)ł tam całkiem ładny i spory ośrodek Nie podobno a powstał, tylko nie na Rafie a w Ostrowie Warckim - Marina. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted August 6, 2019 (edited) W dniu 13.05.2019 o 19:50, strus251 napisał: w Ostrowie Warckim - Marina. A masz www tego campu? jestem teraz na Refie, od dziś. Potwierdzam nie tani, ale własny dostęp do plaży zalewu Jeziorsko, uważam że warto, w szczególności kiedy ma się ze sobą kajaki i dzieci uwielbiające nimi pływać. Wszedłem bez opłat, aby się rozejrzeć. Minus to stare zdezelowane cepki na wynajem, które zajmują najlepsze miejscówki. Zdaje się że może ze dwie są wynajęte, reszta stoi pusta. Zreszta nie zaciągnęłabym teraz do nich mojej rodzinki za nic. 2+2+pies, samochód i cepka 97 zł dziennie. Mam nadzieje, że od jutra wynagrodzi ten wydatek kilka wodnych przygód z rodzinką i to przez kilka dni. Prognoza pogody się poprawiła. Póki co cisza, tylko lekki gwar campingowy. Ps. Moim zdaniem świetny ostatni bastion przed powrotem znad Bałtyku na południe kraju 👍 Ps2. camping Sumex jest po drugiej stronie zalewu. Ponoć pyszne rybki w ichniejszej tawernie są przepyszne i niedrogie, jest też ponoć tanio. Byłem i odjechałem szybko. Więcej szczegółów o tym „campie” w jakiś dzień po rybce Edited August 6, 2019 by Guest (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
strus251 Posted August 7, 2019 Nie mam ale szukaj pod "Port Jachtowy - Jeziorsko". Quote Share this post Link to post Share on other sites
Michał2016 Posted August 10, 2019 Byłem kilka lat temu. Kemping taki sobie ale powiedzmy w miarę ok. Jezioro dla mnie brzydkie. Towarzystwo w weekendy hmmm trudne, hałaśliwe i nawalone. Wiecej na pewno nie pojadę. Ps. Ostatnio byłem na jednym kempingu (nie będę pisał na jakim bo to nie reklama) i jednego dnia jacyś debile chlali i puszczali jakieś g. z głośników nawet po północy. Zgłosiłem w recepcji. Następnego dnia chodził zdecydowany ochroniarz i po 22 była cisza. To rzadkie u nas, niestety. Właściciele/dzierżawcy kochają każdą zlotówkę, nawet od prostaków. Ale to droga do nikąd... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted August 10, 2019 12 minut temu, Michał2016 napisał: Towarzystwo w weekendy hmmm trudne, hałaśliwe i nawalone. Wiecej na pewno nie pojadę. Też miałem dziś zgrzyt, jutro stad się ewakuuje, nigdy więcej 👍 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted August 11, 2019 8 godzin temu, Kevin napisał: Też miałem dziś zgrzyt, jutro stad się ewakuuje, nigdy więcej 👍 Należy się małe sprostowanie, tylko wczoraj (z soboty na niedziele) przyjechała ekipa która włączyła dupną błyskającą kolumnę, w dodatku rozłożyła się na wyjściu z ogrodzenia do punktu czerpania wody. O 22 uciszył ich ochroniarz. 5 zł za wstęp osoby jest tylko w weekend, bo ludzie tu ciągną do plaży a nie na camp. Dziś koniec pobytu. Cały środek tygodnia, jak makiem zasiał. Pełna kultura. Quote Share this post Link to post Share on other sites