lbuster Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 @dudek_t, ja cały czas mam ochotę Was ponownie odwiedzić, jesień długa i pełno w niej weekend'ów - damy radę O Volvie napiszę w odpowiednim dziale, nie chcę zaśmiecać tego tematu. Wakacje to cienki okres na długie opisy i mam trochę zaległości @polo63, krótka relacja będzie w podsumowaniu roku, jak chcesz to wcześniej wyślę Tobie jakieś fotki na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
effka69 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Chyba jutro tam zakotwiczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
effka69 Opublikowano 13 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 (edytowane) Spędziliśmy wspaniały weekend. Jak zwykle było słońce, doborowe towarzystwo itd. Kemping cały czas się rozwija. Spotkaliśmy młodego człowieka, który umilał nam czas piekną grą na harmonii guzikowej i akordeonie. Polecam, może i Wam uda się Go spotkać https://photos.app.goo.gl/viQBJ5Kx35QoKkoz7 u Kraka 2020 Edytowane 13 Września 2020 przez effka69 zły link (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Nie widzę zgody na publikację wizerunku...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
effka69 Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 W dniu 14.09.2020 o 12:16, Commander napisał: Nie widzę zgody na publikację wizerunku...? Nie pomyślałam o tym. Ale jeśli artysta Damian sam wrzuca swoje nagrania to może nie muszę tutaj zamieszczać zgody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 15 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 1 godzinę temu, effka69 napisał: Nie pomyślałam o tym. Ale jeśli artysta Damian sam wrzuca swoje nagrania to może nie muszę tutaj zamieszczać zgody? Pozwoliłem sobie na żarty a tym zwariowanym świecie. Jestem świeżo po podpisaniu takich zgód w szkołach moich dzieci ?. Akordeon to mój ulubiony instrument. Niestety ....nie dane było się nauczyć. A kemping u Kraka pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1966 Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Fajnie gra...czasem brakuje mi tego na obecnych campingach. Dawniej graliśmy niemal w każdy wieczór na gitarach, harmonijkach i różnego typu przeszkadzajkach. Nie za głośni, nie za długo ale to było to coś co często integrowało ludzi. szkoda, że to zanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamH Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 W dniu 19.09.2020 o 22:37, pawel1966 napisał: Fajnie gra...czasem brakuje mi tego na obecnych campingach. Dawniej graliśmy niemal w każdy wieczór na gitarach, harmonijkach i różnego typu przeszkadzajkach. Nie za głośni, nie za długo ale to było to coś co często integrowało ludzi. szkoda, że to zanika. Nie zanika. Po prostu jeżdzisz z tymi co nie grają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
effka69 Opublikowano 20 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Godzinę temu, AdamH napisał: Nie zanika. Po prostu jeżdzisz z tymi co nie grają. Święta prawda. W naszym kamperku akordeon ma swoje specjalne miejsce i bez niego nie wyruszamy w trasę. Tylko od akordeonisty zależy czy zagra wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1966 Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 No ja też czasem zabieram gitarkę:) Dawniej się grywało co wieczór...teraz trochę rzadziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
effka69 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Jedziemy jutro na przedłużony weekend. Zaprzyjaźniony akordeonista obiecał nam pograć trochę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JINX_Sanok Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 9 godzin temu, effka69 napisał: Jedziemy jutro na przedłużony weekend. Zaprzyjaźniony akordeonista obiecał nam pograć trochę ? Do zobaczenia więc. ? Ja przybędę wieczorem. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
effka69 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 My koło 18.30 bo muszę jeszcze popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cykli Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 No to skorzystałem z porad na forum i kilka dni temu zajechaliśmy na kemping "U Kraka". Prąd, woda, porządne sanitariaty, pralka (15-20zł/pranie) wszystko to co potrzeba. Do tego dostępne środki do mycia, dezynfekcji, czysto i przyjemnie. Ciepła woda non stop. Towarzystwo spokojne, przejazd rowerami do Nałęczowa bezproblemowy, chodnik na całej długości, nie ma potrzeby wciskania się na drogę między samochody z dzieciakami. I coś co mnie rozwaliło...sklep "wielobranżowy" na kempingu czynny 7 dni od rana do wieczora...można pojechać w jednych gaciach i t-shircie i kupić TAM wszystko co potrzebne, począwszy od prowiantu, przez środki czystości, sprzęt i wyposażenie kuchenne, zabawki, na narzędziach oraz odzieży, butach (nie tylko "plażowych" ) skończywszy. Nawet nietypowe śruby do szafek w kamperze się znalazły. Oczywiście można wybrać między lepszą jakością a typową "chińszczyzną". Śmialiśmy się że asortyment to właściwie mini-centrum-handlowe i skrzyżowanie Auchan z Leroy Merlin niż lokalny sklepik przy kempingu. Szok. Jedna niedogodność: masakryczna ilość much i gzów ze stajni. Ale coś za coś. Generalnie polecam ten kemping, a tym którzy jadą przejazdem polecam sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Jak byłem tam ostatni raz to przed sklepem stały ze 3 nowe betoniarki.... Miejsce i sklep bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi