Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie i znowu prosze o pomoc w obejrzeniu przyczepki tym razem okolice Sierpc.Czy ktos jest z tych okolic??

Poprosze też o opinie .

https://www.otomoto.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-elddis-2004-5os-namiot-cd-dmc-12250-kg-igielka-ID6BNtbk.html

Druga przyczepka też anglik.

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-kempingowa-abbey-expression-4-osobowa-fixed-bed-2005r-dmc980-CID5-IDyPJcG.html

Tutaj mam dużo wątpliwosci do wagi.Czy to możliwe ze taka duża przyczepa ma DMC 980 a MW 761.

Czy ktoś wie albo może sprawdzic vin tej przyczepki.

Ja niemam takiego oka jak wy:):) Może coś niepokojącego znajdziecie na tych zdjęciach.

Dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Pierwsza mocno zużyta widać to min. po kuchni jak oblazły listwy, zdaje mi się czy oberwana kedra z przedsionka. ( powiedzmy, że do oglądnięcia) Druga gratuluje fantazji sprzedającego 980 kg DMC. Ogólnie angielki na naszym rynku to niemal 100% porażka trzeba się dobrze znać żeby nie kupić parcha. 

Opublikowano

A niby reszta to nie porażki Niemiec płakał jak sprzedawał prawie wszystko jest rozkradane przez handlarza po za tym popatrz na ceny na zachodzie i w Polsce wynika z tego ze sprzedawca dopłaca do tych przyczep niestety trzeba się posiłkować anglikiem bo tani polak biedny ,kolego który szukasz cepki tak naprawdę wszystko można naprawić byle niebyła przegniła 

Opublikowano
Godzinę temu, Thomas napisał:

Pierwsza mocno zużyta widać to min. po kuchni jak oblazły listwy, zdaje mi się czy oberwana kedra z przedsionka. ( powiedzmy, że do oglądnięcia) 

Podobno to jest folia ochronna (Ta folia to specjalne wsuwki w listwy. zapobiegają gromadzeniu się zanieczyszczeń w listwach) Taka dostałem odpowiedz na maila.

Opublikowano

@ddarko112

Przyczepa z pierwszego linki z zewnątrz bardzo czysta, kompletna, nic złego nie widać oprócz "falban" wystających z lewej i prawej strony przyczepy, od góry, z listew aluminiowych. Sprzedający mówi, że to folia ochronna ... , wytłumaczenie na logikę akceptowalne ale trzeba by się było upewnić czy to faktyczny powód. Pierwszy raz się z takim czymś spotykam.

Od wewnątrz: o wadach estetycznych powiedziano wyżej. Moją uwagę zwróciło:

896986696_Przyczepa1.jpg.ae57e0df2796955f2cb6330e4f8feaf0.jpg

Może to tylko cień na fotografii ale może plama. Trzeba sprawdzić bo plama w tym miejscu to bardzo duży problem. Podobnych cieni na zdjęciach jest więcej.

116563555_Przyczepa2.jpg.20d1570fd1f6b930b08ed771f3269c1f.jpg

W tym miejscu nie powinno być ani silikonu ani podłużnej brązowej / beżowej plamy.

Na zdjęciach z drugiego linku wiele nie widać. Zdjęcia pokazują jedynie wygląd zewnętrzny i układ w środku. Ważne miejsca są za zasłoniętymi firankami ... :-). To typowo ogłoszeniowe zdjęcia.

Pozdrawiam.