Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapytacie pewnie czemu akurat takie?

ano dlatego ze multivanem na kat.B mogę tylko takie ciągnąć ?‍♂️

Wiec szukam 750 dmc nie starsze niż 2000 rok

mozecie również przysyłać swoje propozycje

aha i musza być co najmniej 3 osobowe ;)

prosze jeszcze o ocenę tej

https://www.otomoto.pl/oferta/caravelair-brasilia-luxe-350-caravelair-brasilia-luxe-350-przyczepa-kempingowa-lekka-dmc-750-ID6BJAIp.html?requestFromAd=1&track%5Bmessage_sent%5D=1&id_at=83549677 

pozdrawiam serdecznie K

Opublikowano

Ja miałem taki układ i tej wielkości dla dwóch osób, było ciasno. Dla trzech jakoś sobie nie wyobrażam. A nie prościej rozszerzyć uprawnienia i kupić normalną budkę a nie takie maleństwa?

Opublikowano
2 minuty temu, MariuszB300 napisał:

Witam! Ta pierwsza przyczepa wisi na ogłoszeniu od ponad roku. Trochę to podejrzane , że nikt się nie skusił!!

Wystarczy spojrzeć kto sprzedaje

Opublikowano
4 minuty temu, jacekzoo napisał:

Wystarczy spojrzeć kto sprzedaje

Zwróciłem też na to uwagę ale tym razem nie chciałem oceniać książki po okładce?

Opublikowano
3 godziny temu, MariuszB300 napisał:

Witam! Ta pierwsza przyczepa wisi na ogłoszeniu od ponad roku. Trochę to podejrzane , że nikt się nie skusił!!

Może dlatego, że nie ma kibelka. 

Ta druga dużo lepsza ale to wciąż cepki dwuosobowe :niewiem: W ciepłe dni duży przedsionek jeszcze jakoś rozwiąże sprawę gorzej jak nie będzie pogody albo zrobi się chłodno.

Opublikowano

Przyczepa ma być dla osoby dorosłej + 2 dzieci 

Jedna osoba śpi w multivanie

muszą być małe gabaryty ;) 

Na dalsze wyjazdy jest adria 

a do tego caravealair będzie duży przedsionek 

czy ktoś mógłby ocenić tą z drugiego ogłoszenia? chodzi mi czy nie widać jakiś zacieków, pęknięć 

Z góry dziekuje 

k

Opublikowano

Nie widać bo zdjęcia to typowe "ogłoszeniówki". Miejsca, które należy oglądać są zasłonięte firanami / zasłonami,  są w szafkach, ... W tym ogłoszeniu nie ma żadnych zbliżeń, zdjęć odsłoniętych, newralgicznych miejsc.