Suzu4x4 Posted March 16 9 minut temu, w79 napisał: Ależ ja w życiu nie mam zamiaru grzać podczas jazdy, a przynajmniej przyczepy:) Najwyższą ekstrawagancją w moim przypadku jest włączenie lodówki na gaz w trakcie jazdy - oczywiście mam monocontrola. Butla ma wystarczyć na 2 noclegi po drodze i tyle. nie to się nie zrozumieliśmy, ja zrozumiałem że chodzi Ci o grzanie budy w czasie jazdy. na lodówkę w czasie jazdy i dwa noclegi grzania dwie butle starczą nawet w ekstremalnie niekorzystnych warunkach Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacekzoo Posted March 16 11 minut temu, danielpoz napisał: Kiedy ostatnio?😏 Z 1,5 tygodnia temu 🤔 na pewno po tym jak zaczął się bajzel na Ukrainie Quote Share this post Link to post Share on other sites
peja76 Posted March 16 1 godzinę temu, Suzu4x4 napisał: w budzie podczas jazdy są takie przeciągi że grzanie podczas jazdy na całej trasie kilkanaście godzin moim zdaniem mija się z celem. Ja zimą grzeje przyczepę całą trasę, potem nie można dogrzać, wiosna/jesień godzinę przed dojazdem jest ok. Podczas jazdy zawsze mam piec na max bo inaczej gaśnie powyżej pewnej prędkości, różnica w temperaturze podczas jazdy wynosi około 5-6c, jak miałem na postoju w budzie 24c to podczas jazdy spadła do 19c, jak nagrzałem do 21c to podczas jazdy 15c, jak stanę szybko rośnie do wybranej temperatury. U nas propan 110zł Quote Share this post Link to post Share on other sites
w79 Posted March 16 24 minuty temu, peja76 napisał: nas propan 110zł W Krak domlight też po 95 PLN i kaucja wzrosła do 300 (ale tobjuz chyba wczesniej). Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted March 16 50 minut temu, w79 napisał: W Krak domlight też po 95 PLN i kaucja wzrosła do 300 (ale tobjuz chyba wczesniej). Tyle za domlighta płaciłem chyba w grudniu. Czyli cena się nie zmieniła. Quote Share this post Link to post Share on other sites
w79 Posted March 29 W dniu 13.03.2022 o 20:24, jacek00 napisał: U Ciebie też prawdopodobnie jest 5004, bo taki pięc wychodził w standardzie. No chyba że Procamp na Polskę zamawia te lepsze wersję specjalne Sprawdź u siebie jakiej grubości masz piec i będzie wiadomo czy to 3004 czy 5004 Istotnie, 5004- a wiec w zamówieniu i specyfikacji jest błąd Quote Share this post Link to post Share on other sites