Skocz do zawartości

Bagażnik rowerowy - tył przyczepy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiki pokazał co robi w przyczepie bagażnik rowerowy. Dowiezie tylną ścianę z Hiszpanie do Polski?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Dramat...

mój patent z platformą chyba dużo lepszy.

Angielki są takie badziewne czy jego egzemplarz już taki dojechany?

Opublikowano

???  Mistrz, ciekawe kiedy się zorientuje że przednia i tylna ściana nie ma już drewna, boczne pewnie też.

P.S. Jeszcze kogoś zabije jak mu te rowery odpadną podczas jazdy

Opublikowano
Dramat...
mój patent z platformą chyba dużo lepszy.
Angielki są takie badziewne czy jego egzemplarz już taki dojechany?

Jak widać, jeszcze on dziur narobił. Wróci, zezłomuje, kupi kampera ;)

Opublikowano (edytowane)

Jakieś tam sianko trzepie na tym YT to mu się zwróci.

Może zaraz jakiś sponsor się znajdzie.

A niech ma, fajne filmiki montuje, takie... jak to nazwać hmm takie dla laików ?

Edytowane przez Pjoter (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Problemem jest to, że kupił zgniłka u Wiorka i takie są efekty. Sufit przecieka, ściana się odrywa. Lepiej nie będzie

Opublikowano

Też mi się wydaje, że bagażnik na tylniej ścianie to kiepskie rozwiązanie. Zwłaszcza w kilkuletnich przyczepach. 

Opublikowano
52 minuty temu, kojus napisał:

Też mi się wydaje, że bagażnik na tylniej ścianie to kiepskie rozwiązanie. Zwłaszcza w kilkuletnich przyczepach. 

Zwłaszcza zamontowany bez sensu, umiejętności itd. Jest filmik jak go montuje? Pewnie sam na siebie nakręcił bata?

W mojej 18 letniej angielce bagażnik trzymał idealnie.

Opublikowano

Jakbyś go idealnie nie zanotował to na wybojach działa siła na ścianę, która ja "wyrywa z przyczepy "

Opublikowano

.... nie znam się ... nie orientuję .... ale coś kupię i będę nagrywał/pokazywał co z tym robię - a Wy będziecie oglądać i lajkować !!!

Głupota się sprzedaje coraz lepiej ? 

.... jak by kolo spotkał ludzi co mają trochę oliwy w głowie - to by doradzili, że rowery się montuje na dach przyczepy - tak samo jak w samochodzie !!!!

Teraz czekamy na kolejny filmik - kupiłem silikon i naprawiłem angielkę (a w komentarzach będzie burza czy powinien być użyty uniwersalny czy sanitarny).

TOM

Opublikowano
Zwłaszcza zamontowany bez sensu, umiejętności itd. Jest filmik jak go montuje? Pewnie sam na siebie nakręcił bata?
W mojej 18 letniej angielce bagażnik trzymał idealnie.

Półtora roku bagażnik wytrzymał, czepiasz się ;)

Opublikowano
11 godzin temu, witus napisał:

Kiki pokazał co robi w przyczepie bagażnik rowerowy. Dowiezie tylną ścianę z Hiszpanie do Polski?

Nie żebym był zwolennikiem montowania bagażnika na ścianie, ale kilka odcinków wcześniej Kiki zahaczył o drzewo tyłem i rowerem przy wyjeżdżaniu. Zahaczył na tyle mocno że udało się zniszczyć obręcz koła rowerowego.  Myślę że to w głównej mierze przyczyniło się do popękania ściany która i tak z tym bagażnikiem lekko nie miała.

9 godzin temu, danielpoz napisał:

Te filmy kręci dla Was?

Jest w tym sporo prawdy. Raz że podoba się to strasznie młodszej części widowni. Starsza widownia za to ogląda z wypiekami i komentuje "Patrz Grażynka jaki frajer, zgniło przyczepe kupił to tera mu wychodzą kwiatki". A wyświetlenia i hajsy z YT się zgadzają.