Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest ta która była do sprzedania na Śląsku jakoś na wiosnę? Generalnie śliczne są te Wilki. Oglądałem jeszcze podobnego w Bieruniu. Zauroczyła mnie i byłem napalony jak szczerbaty na suchary, ale nie miałem jeszcze spieniężonej poprzedniej budki i niestety poszły obydwie...Co nie do końca mi się w nich podobało ,to delikatny plastik bakisty gdzie dochodzi do pęknięć przy listwach. Ale myślę że można to pokleić, pospawać i hulać dalej. 

...jednak przepiękna buda ?

Opublikowano

Tak kupiłem ja na Śląsku. Właściciel Bardzo wpozadku a przyczepka jak nowa..

plastik na bakiscie jest ale nie pęka.?

Opublikowano

W takim razie mi ją podkupiłeś :) . No nic to - kto pierwszy ten lepszy. Nie cukrując już więcej. - naprawdę przepiękna budka. Ale nic to widać tak musiało być, a na tą co mam teraz też nie narzekam ;)

Pamiętam, że cena chyba była dość atrakcyjna.. ?

Opublikowano (edytowane)

Przyczepka bez żadnej rysy a wsradku nie ma śladów ze ktoś tam mieszkał, dałem za nią 30tys. Nie wiem czy to okazja czy nie,ale ujezdzilem się po Poznaniu i okolicach...szkoda paliwa i czasu..a tu jak zajechałem do prywatnej rodziny to już było widać po co przyjechaliśmy..pachnąca sucha i bez rysy..

dolozylem tylko klime..

Edytowane przez kriss1984 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

Jeśli jest w takim stanie jak piszesz, to cena mega atrakcyjna.  W Bieruniu stały dwie podobne , fakt że chyba 2008 lub 9 rok.... Ale za....40 tysi :) Wilk to solidna marka, więc się cenią te budki. Myślę, że 35/6. tysięcy na dziś dzieñ spokojnie mógłbyś za nią wołać (nie biorę tu pod uwagę klimy)

Edytowane przez Pierzasty (wyświetl historię edycji)
Opublikowano
2 minuty temu, byry007 napisał:

Jak dałeś 30 to jest mega fajna. Gratulacje zakupu.

Dzieki.

Opublikowano

Używkę kupiłem na olx  Za 2500zl kompletna z rurkami itp

daje radę. Włochy lipiec 42stopnie a w budce 24 oczywiście bez ciągłego otwierania drzwi i wietrzenia.

A klima marki Dometic Hb2500.

Opublikowano

Prześliczna - gratulacje !

Nie podoba mi się tylko ten bagażnik na 4 rowery.  Przy pełnym załadunku to będzie na bidę jakieś 60 kg. Długie ramię plus obciążenia dynamiczne i montaż nad samym oknem . 

Nie odważył bym się go zapełnić. :miga:

Zmniejszył bym go do dwóch rowerów, a dwa jeśli potrzeba na dyszel.

Opublikowano

Zadko korzystamy z tego bagażnika gdyż dzieci są małe i rowerki mieszczą się w bagażniku,ale słuszna uwaga.

pozatym na przodzie jestbsporo obciążenia 2x butla gaz,klima,przybory itp