Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Junak napisał:

https://www.otomoto.pl/oferta/elddis-shadowline-380-99-sucha-zadbana-stabilizator-heki-ID6zMVk9.html

Czy ktoś z forumowiczów mogl by coś więcej powiedzieć na temat tej przyczepy i tego sprzedawcy pozdrawiam

Raczej ani nie jest zadbana ani sucha... Naklejka z tyłu sugeruje, że tam jest dziura w poszyciu

Edytowane przez jacek00 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

ogółem stan poszycia nie zachwyca, wygląda jakby tył dostał gradem. Wnętrze też nie powala, zasłonki wyglądają jak stare ręczniki, nic wspólnego z tym co było z fabryki.

zobaczyć można, na chłodno, nie samemu i bez kasy :)

Opublikowano
7 minut temu, Cezarr napisał:

Cena to jakiś żart chyba ?

Nie, to realna odpowiedź na zainteresowanie naszym sportem. Widywałem juz pelnoletnie zgniłki za 20.000zł Z Anglii

Opublikowano
3 minuty temu, maarec napisał:

Nie, to realna odpowiedź na zainteresowanie naszym sportem. Widywałem juz pelnoletnie zgniłki za 20.000zł Z Anglii

No i dlatego trzeba być bardzo czujnym

Opublikowano
5 minut temu, Junak napisał:

Ta przyczepa jest po jakimś dzwonie prawdopodobnie holownika. Jak jesteś początkujący to w ogóle się nią nie interesuj.

A co do pytania czy za 13000 można kupić coś dobrego to odpowiedź brzmi "tak" tylko niestety rocznik będzie stary i z tym się musisz pogodzić

A Eldisa możesz jechać oglądnąć tak dla sportu jeśli nie masz daleko. Zawsze będziesz miał porównanie do kolejnych. Jak by gość spuścił konkretnie z ceny, to może by to była jakaś propozycja do przemyślenia.

Opublikowano

Niesamowite jak kilka dodatków w wykończeniu potrafi odmienić starą budkę. Zdejmując cukier i lukier musisz bardzo uważać bo te niebieskie pasy na zewnątrz pewnie nie wzięły się znikąd. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Junak napisał:

https://www.otomoto.pl/oferta/hobby-excellent-easy-ID6Buojl.html

Mam na oku jeszcze coś takiego 

Właśnie w poprzednim ogłoszeniu irytowala mnie naklejka

Powiedzcie jest wogole szansa kupić coś dobrego do 13000

Po co Ci przyczepa której nie można zarejestrować?