lewar Posted November 22, 2018 witam . szukałem dość długo na forum drugiego posiadacza tego modelu abi z 98 roku i nie znalazłem ,(może zle szukałem),chciałbym wymienić się informacjami odnośnie usprawnień i dodawaniem różnego rodzaju bajerow we wnętrzu tego modelu , Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zbyszek Posted November 29, 2018 Jestem przekonany ze ogólnie angielki są bardzo podobne do siebie. Z każdym można wymieniać doświadczenie Jakie usprawnienia u siebie wprowadziłeś lub nad jakimi myślisz aby rozwiązać i wprowadzić ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
lewar Posted March 18, 2019 witaj,sorki ze dopiero teraz odpisuje ale jak to mówią lepiej póżno niż wcale ,kupiłem mover , (uzywka) i jak nastaną cieplejsze dni to zamierzam montować ,mover sprawdzony na sucho silniki się kręcą nawet pilot działa , natomiast jak przyjrzałem się dokładnie podłodze to zauważam ,że w rogach gdzie są montowane stopki podnoszenia przyczepy występują pęknięia i łuszczenie się sklejki , ze wstępnej oceny wnioskuje ,że wymiana narożników podłogi jest nie unikniona , jak wezmę się do napraw to umieszczę trochę fotek , będzie można podpatrzeć ,zastanawiam się tylko czy to efekt nieszczelności budki od góry w narożnikach ??rozbiore to będę mądrzejszy ,a ty co usprawniłeś/dołożyłeś do cepki ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites