Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Pomimo, iż musiałem iść dziś do pracy udało mi się z rodziną troszkę poswiętować wraz z rodakami na krakowskim rynku. Po piątkowych korkach myślałem że przyjdzie garstka osób...a tu pełne zaskoczenie. Tłumy, tłumy i jeszcze raz tłumy.

Mali i duzi, starzy i młodzi, Polacy i turyści z flagami i dobrymi nastrojami... A najlepszy humor miała pogoda!

A jak wam się udało dzisiejsze świętowanie?

Pozdrowiam i życzę Wszystkim wszystkiego najlepszego...

IMG_20181111_120554.jpg

IMG_20181111_121549.jpg

IMG_20181111_120743.jpg

Opublikowano

Ja osobiście nie świętowałem, ale dołączam się do życzeń!!!.
Kraków jak zwykle odświętny, jak zwykle pełna kultura, żadnych zadym, żadnych incydentów. Jak nie lubić tego miasta?

Opublikowano

Ja świętowałem włócząc się po Beskidzie sądeckim. Hymn śpiewaliśmy w Bacówce nad Wierchomlą :):)

A zadymy? Jak widać  skończyły.się wraz z odejściem tych, którzy nie za bardzo lubią takie polskie świętowanie...radosne spokojne i podniosłe

Opublikowano

Myśmy świętowali w Dębicy na zlocie gdzie odwiedziło nas w sumie 12ekip co na zlot z połowy listopada uważam za spory sukces.

A pogoda była rewelacyjna ? Jak i towarzystwo!

Opublikowano (edytowane)

Nie ma co koledzy pisać o złym...lecz o dobrym.

To Paweł jak widzę zacząłeś śpiewanie od gór w stronę morza. Brawo.

Ponoć o 17 na krakowskim rynku rozdawali ładne śpiewniki. Czy ktoś z krakusów, kto był...wziął może dwa na zapas. Chętnie odkupię lub wymienię za żółte w butelce...hihi

Edytowane przez Commander (wyświetl historię edycji)
Opublikowano
Godzinę temu, Łza Włóczynutka napisał:

Kraków jak zwykle odświętny, 

Miałem przyjemność być wczoraj w Krakowie i kopara na widok pięknie oświetlonych wieżowców mi opadła.

Opublikowano

W Zakopanem też flagi na każdym kroku, w tym wielka na Gubałówce.

Również krzyż na Giewoncie ozdobiono flagami. Tak pięknie trzepotały w słońcu, że z dołu wyglądały jakby płonął tam ogień.