Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Folia na siedzeniach w większości oznacza użytkowanie przez cyganów. Trzeba pytać czy nic w wyposażeniu nie brakuje bo często demontują.

Opublikowano

W ogłoszeniu jest informacja o rezerwacji, prawdopodobnie pójdzie w ciągu kilku dni. 

Na jednym zdjęciu widać uszkodzony plastik (prawy przedni bok w okolicy lampki - braki), tak jak kolega wspominał albo jest po cyganach albo po kolizyjna bo cena troszeczkę za niska jak za ten rocznik. 

Dzięki za sugestię i pozdrawiam.

Opublikowano
13 godzin temu, adamdiver napisał:

Folia na siedzeniach w większości oznacza użytkowanie przez cyganów. Trzeba pytać czy nic w wyposażeniu nie brakuje bo często demontują.

W tym przypadku jest raczej po wypożyczalni..jak Kokos jest z Gniezna to niech podskoczy i looknie , na żywo więcej zobaczy niż ze zdjęć :)

Opublikowano

Zniknęła z ogłoszenia - prawdopodobnie znalazła nowego właściciela ...

Może nie długo się przekonamy...

Szukam dalej - do nowego sezonu jeszcze kilka miesięcy. 

Dzięki za podpowiedzi i pozdawiam

Opublikowano
W dniu 14.11.2018 o 06:35, danielpoz napisał:

jaki rok i jaka cena?

Szukam przyczepki na kolejne wakacje, dla tego nie ma ciśnienia i pośpiechu (zresztą jeszcze nie mam pełnej kwoty - myślę że na styczeń/luty się doskłada). 

Generalnie poszukuje czegoś w granicy 390 - 460 długości max 500 ale to już za dużo, co do wagi nie ma problemu ale im mniej tym lepiej (holownik mam do 2000kg DMC, prawka też mi nie braknie C+E) , przyczepka ma być wykorzystywana do wyjazdów objazdowych (bynajmniej tak było podczas poprzednich kilku wakacji - max 2 dni w jednym miejscu), na koniec sierpnia sprzedałem swojego starego Caravelair-a, z zamiarem zakupu czegoś świeższego. 

Przeglądam ogłoszenia w poszukiwaniu czegoś nie za długiego, w miarę lekkiego, koniecznie w WC i prysznicem oraz ze stałym łóżkiem (tak jak pisałem do wyjazdów obiazdowych), podobają mi się niektóre modele Hobby 400, 440, 460, bardzo fajny był ten Fendt (bo miał 390 - krótki idealnie) mam wrażenie że te fendy są solidne no ale póki co przeglądam ogłoszenia planuję zakup czegoś koniecznie po 2000 roku do kwoty 25-35 tyś PLN, jak doskładam do kwoty będę poważniej się rozglądał ale wydaje mi się że do marca/kwietnia trzeba będzie kupić, na razie pozostaje przeglądać ogłoszenia co zresztą robię praktycznie codziennie - zobaczymy co czas przyniesie.

Przyczepka powinna być w jak najlepszym stanie ponieważ w ciągu ok 3 lat będę planował jej sprzedaż - docelowo myślę o zakupie kampera (no chyba, że ... tak mi się spodoba i zostanie przyczepa)

Na pewno na wakacje (lipec) przyczepka powinna stać na placu