Cezarr Napisano 11 Październik 2018 21 godzin temu, chris_66 napisał: Z mocą 125KM to prawie jak polonez , ale połówka swiniaka nie wchodziła do bagażnika. Do Poldka wchodzi nawet cały wieprzek Dzisiaj był Pan rzeczoznawca porobił fotki i zobaczymy w jakim stopniu jest oryginalny ten Poldek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Commander Napisano 11 Październik 2018 Ile krzyknął? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezarr Napisano 11 Październik 2018 700 biała karta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adaml61 Napisano 11 Październik 2018 Tomek fajny , miałem takiego ale 1,9 , jak to było auto , życzę wiele radości , i witam w gronie miłośników klasyków . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezarr Napisano 11 Październik 2018 4 minuty temu, adaml61 napisał: Tomek fajny , miałem takiego ale 1,9 , jak to było auto , życzę wiele radości , i witam w gronie miłośników klasyków . Już dawno coś szukałem a tu proszę jeden dzień i kupiony, tak czasami jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adaml61 Napisano 11 Październik 2018 Ja swoje autko pokarze jak będzie skończone (nie polonez ) jest jeszcze na czarnych tablicach . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezarr Napisano 11 Październik 2018 Czarne tablice to dzisiaj rarytas, wiele bym dał aby kupić też takie auto, jest jeden sposób na takie coś ale trzeba się dogadać z właścicielem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adaml61 Napisano 11 Październik 2018 Znowu po bułki poszedłeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezarr Napisano 11 Październik 2018 (edytowane) No prawie że tak Mam urlop i mi się nudzi 1 minutę temu, Cezarr napisał: Edytowane 11 Październik 2018 przez Cezarr (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adaml61 Napisano 11 Październik 2018 Dobre lekarstwo na nudę FSO Ja tak długo mam ten samochód , sprowadziłem 1998 , a w 99 już były białe tablice , cła zapłaciłem więcej niż kosztował . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezarr Napisano 11 Październik 2018 Ooo jeszcze Duży Fiat, Syrenka, i Warszawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adaml61 Napisano 11 Październik 2018 U mnie gościu ma 3 Syreny , ale z nic nie chce sprzedać , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezarr Napisano 11 Październik 2018 I ma rację, ja bym nie sprzedał chyba że bym miał sytuację awaryjną, nie zawsze pieniądze są w życiu ważne, ważniejsza jest frajda z posiadania chociażby takich aut, oczywiście jeżeli kogoś to właśnie kręci Ale są auta gdzie bardziej opłaca się w nie zainwestować niż dać pieniądze do banku, no narazie mój Polonez do tych aut się nie zalicza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chris_66 Napisano 13 Październik 2018 Do Poldka wchodzi nawet cały wieprzek Aż musiałem się upewnić z tymi wlotami.A ze staroci PRL to Warszawę kombi mógłbym mieć, a w zasadzie mieć możliwość pojeżdżenia sobie ze dwa razy w roku.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łza Włóczynutka Napisano 13 Październik 2018 Najładniejszą staroć jaką w życiu spotkałem to pierwsza generacja transita z 1958 roku. Właściciel mówił, że zakup i remont i późniejsze utrzymanie kosztowało go około100000 CHF. Części zamiennych praktycznie nie ma i żeby auto mogło jeźdizć trzeba było zlecać wykonanie zużytych części na zamówienie. Autko w pełni sił, używane jako kamper. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach