Cezarr Napisano 8 Październik 2018 A więc pojawił się nowy holownik, ciekawe czy podoła zadaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac Napisano 8 Październik 2018 Ładniutki! a gdzie Niewiadówka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezarr Napisano 8 Październik 2018 No tego jeszcze nie mam, ale Aha no jest pieseł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac Napisano 8 Październik 2018 U mnie też pieseł "Dochód" jeździł ale zostałem bez holownika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Commander Napisano 8 Październik 2018 Piękny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezarr Napisano 8 Październik 2018 Jacek a ile radości, więcej jak z nówki z salonu na full wypasie Szkoda że nie Borewicz, ale to już jest ciężko dostać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Socale Napisano 8 Październik 2018 Tomuś, a czy łatwo było znaleźć taki wyniuniany egzemplarz? Dużo zachodu z tym? Niewiadkę mam na zbyciu, ocieplona i na nowo oklejone ściany. Wewnątrz 2 solidne bardzo wygodne łóżka z solidnymi materacami. Opcjonalnie szafa, kuchenka, zlew itd. Ile dałeś za Poldusia, jak chciałbyś się pochwalić to na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MARIOczy Napisano 8 Październik 2018 Super fura. Benzyna, diesel? Wtrysk czy gaźnik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Socale Napisano 8 Październik 2018 Na klapie jest 1,6GLE czyli wtrysk i elektroniczny zapłon. Chyba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezarr Napisano 8 Październik 2018 1.6 gaźnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MARIOczy Napisano 8 Październik 2018 (edytowane) Właśnie nie mogłem doczytać. Byle służył jak najlepiej. Zjeździłem dwa podobne bo miały budę jak karetki. Takie to było i miło wspominam po za problemami z cewką zapłonową i silnikiem krokowym Edytowane 8 Październik 2018 przez MARIOczy (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezarr Napisano 8 Październik 2018 19 minut temu, Socale napisał: Tomuś, a czy łatwo było znaleźć taki wyniuniany egzemplarz? Dużo zachodu z tym? Niewiadkę mam na zbyciu, ocieplona i na nowo oklejone ściany. Wewnątrz 2 solidne bardzo wygodne łóżka z solidnymi materacami. Opcjonalnie szafa, kuchenka, zlew itd. Ile dałeś za Poldusia, jak chciałbyś się pochwalić to na PW. Jakiś rok szukania, jest to ostatnia wersja z wąskim mostem, może to nawet widać na zdjęciu, oczywiście zegary z Borewicza. Borewicz natomiast to już inna klasa trzeba dać co najmniej 10 tyś i to do roboty, to jest Caro jeszcze jest znaczek FSO czyli taki model zaraz po Borewiczu, ceny są jeszcze małe, ja dałem 5 tyś, ale za jakiś czas trzeba będzie położyć dużo więcej. Auto ma hak, ciekawe czy poradzi sobie z moją przyczepką 1000kg DMC, ale Niewiadówka była by idealna. 17 minut temu, MARIOczy napisał: Właśnie nie mogłem doczytać. Byle służył jak najlepiej. Zjeździłem dwa podobne bo miały budę jak karetki. Takie to było i miło wspominam po za problemami z cewką zapłonową i silnikiem krokowym Jak ktoś dawno nie jeździł takim autem, to polecam bo frajda jest niesamowita, a to tylko auto z 92r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rumpel Napisano 8 Październik 2018 Mój ojciec, kawał czasu temu, zaciągnął polonezem caro zestaw - 7m jacht na dwuosiowej przyczepie, na Mazury z południa Polski . O masę nie pytaj , ale po tym doświadczeniu 1000kg w cepce to pikuś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezarr Napisano 8 Październik 2018 4 minuty temu, rumpel napisał: Mój ojciec, kawał czasu temu, zaciągnął polonezem caro zestaw - 7m jacht na dwuosiowej przyczepie, na Mazury z południa Polski . O masę nie pytaj , ale po tym doświadczeniu 1000kg w cepce to pikuś Czyli 1000kg to nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
11thebest Napisano 8 Październik 2018 4 godziny temu, Cezarr napisał: A więc pojawił się nowy holownik, ciekawe czy podoła zadaniu Tomcio do ZLOMBOLu 2019 się przygotowujesz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach