Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Widziałem gdzieś w internecie fajny stolik, który jednym ruchem można zamienić w regał.

Mam zamiar taki wyprodukować, i chciałbym wysondować rynek.

-  czy byliby chętni na taki mebelek ?

Wydaje mi się, że byłby przydatny.

Opublikowano

Edwardzie zastanawiałem się skąd pomysł o lodówce i łazience - dobre, bystre masz oko.

Wracając do tematu - myślę że takie coś mogłoby być fajne, ale do cepek i kamperów za ciężkie (bo chyba widziałem już filmik).

Opublikowano
23 minuty temu, cwp napisał:

-  czy byliby chętni na taki mebelek ?Wydaje mi się, że byłby przydatny.

biorę 20 sztuk , cena nie gra roli, wygląd i funkcjonalnośc również ?

Opublikowano
7 minut temu, chris_66 napisał:

biorę 20 sztuk , cena nie gra roli, wygląd i funkcjonalnośc również ?

teraz zbieram tylko opinie, to zamówienie będzie na pierwszym miejscu.

pozdrawiam

20180608_125839.jpg

20180608_130014.jpg

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, cwp napisał:

teraz zbieram tylko opinie

3

to taka mała złośliwość - jak mamy ocenić coś bez zdjęcia, rysunku czy czegokolwiek innego 

a tak na serio to nie widzę zastosowania tego ani na kempingu ani w domu

Edytowane przez chris_66 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano
2 minuty temu, chris_66 napisał:

to taka mała złośliwość - jak mamy ocenić coś bez zdjęcia, rysunku czy czegokolwiek innego 

a tak na serio to nie widzę zastosowania tego ani na kempingu ani w domu

już są zdjęcia /powyżej

Opublikowano

Hm... Prosty mechanizm ale w żadnej postaci nie jest praktyczny w 100%

Pół stół, pół regał. Szklaneczki won bo trzeba regał, książeczki won bo trzeba stół - i co ze szklaneczkami i książeczkami potem zrobić? Postawić na drugi stół albo regał?

W karawaningu to chyba nie pójdzie.

Opublikowano

Jestem w stanie wyobrazić sobie zastosowanie w małych mieszkaniach, ale w karawaningu nie wydaje mi się praktyczne jako że nie składa się kompaktowo, i pewnie swoje waży.

Opublikowano
1 minutę temu, Piotrek napisał:

Jestem w stanie wyobrazić sobie zastosowanie w małych mieszkaniach, ale w karawaningu nie wydaje mi się praktyczne jako że nie składa się kompaktowo, i pewnie swoje waży.

przypuszczam, że ok. 15kg maks.

Opublikowano

Ale przyznam że wygląda solidnie, trwale, nawet stabilnie. Mogę z czystym sumieniem uznać pomysł i życzyć powodzenia - raczej w kręgu innych odbiorców.

Opublikowano

Jeśli ten mechanizm działa płynnie to możliwe że szklaneczek nie trzeba ściągać żeby go przetransformować. Traktowałbym to jako stolik do małych przestrzeni który można złożyć i odstawić na bok, w takiej formie że nie trzeba go chować z widoku. 

Opublikowano
1 minutę temu, Piotrek napisał:

Jeśli ten mechanizm działa płynnie to możliwe że szklaneczek nie trzeba ściągać żeby go przetransformować. Traktowałbym to jako stolik do małych przestrzeni który można złożyć i odstawić na bok, w takiej formie że nie trzeba go chować z widoku. 

półki w trakcie przestawiania są zawsze poziome