Irek3 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witam; mam pytanie jakie środki zastosować na zamoczoną podłogę.Po powrocie do domu okazało się,że pod zlewem mam mokro.Zdjąłem wykładzinę i do dziś susze,ale dobrze by było czymś to zasmarować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin T Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Irku, przede wszystkim poki mokro znajdz miejsce przecieku i trzeba by je unieszkodliwic. Nie smarowalbym zadnymi wynalazkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witam ! Wydaje mi się, że Marcin ma rację, zabezpiecz źródło przecieku, oraz podłogę dobrze wysusz. Są oczywiście środki ale na negatywne efekty wilgoci - pleśń, grzyb. Gorzej jak materiał już zbutwiał. Ja wymieniałem całe fragmenty zbutwiałego drzewa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomii Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Miałem coś podobnego - ciekło mi z kratki w ścianie od lodówki . I o ile ściana wysychała i było w miare oki, o tyle podłoga nie chciała wysychać bez zdjęcia wykłądziny. Zlikwiduj przeciek i wszystko powinno wrócić do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek3 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Witam; dziękuje za podpowiedzi.Natychmiast po zauważeniu zdjąłem wykładzine i do dzisiaj susze podłoge.Prawie jest już całkiem sucha to nie jest duży obszar,raczej tylko dookoła rurki spustowej.Przyczyną było zapchanie zaworu spustowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi