Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super robota :D A jak tam z wyważeniem przyczepy przy 3 rowerach?
Ja zainwestowałem w bagażnik na dach samochodu, zawsze można samochodem gdzieś podjechać i dodatkowo zabrać rowery. Ale nie tylko dla tego. 

Opublikowano

Dopiero będę ważył. Narazie pomyślałem o solarze i aku , prawa lewa strona. Rowery były  zawsze w przyczepie ale doprowadzało mnie to do szału. Rowery mam lekkie dla kobiety i dziecka a mój na drogę może na przód w przyczepie( jeden a trzy robi różnicę ).

Boję się tylko bo przez ostatnie lata holownik to vw passat 170KM bardzo niski. A teraz citro C5 136KM bez hydro. Trochę miękko.

Ale zaraz wakacje w Chorwacji więc będzie czas na testy.

Pozdro.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
  • Witamy

Witamy na największym polskim forum karawaningowym. Zaloguj się by wziąć udział w dyskusji.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.