tadeksznuk13 Posted July 11, 2018 Witam, chcę Wam polecić pole kempingowe w Międzybrodziu Bialskim przy ulicy ks. Prałata Jana Banasia 23, gdzie mieści się małe kameralne pole położone przy samym jeziorze. Gospodarze bardzo mili i życzliwi. Wszelkie udogodnienia na kempingu (prąd, woda, toalety). Sanitariaty bardzo zadbane i czyste. Miejsce do grillowania. Zewnętrzna kuchnia polowa. Blisko centrum, za ogrodzeniem możliwość wypożyczenia rowerków wodnych, kajaków i restauracja. Link do ich fanpage'a: @nosalowie Polecam, z pewnością znów tu przyjadę ze znajomymi. Możliwe, że do zobaczenia! Quote Share this post Link to post Share on other sites
jackas Posted July 11, 2018 Tadek, jak juz stworzyłeś kemping, to daj znac jakie ceny, popytaj czego oczekują klienci A z pewnością ktoś przyjedzie. Sam pomyślę, bo w pobliżu tylko Molo, Brenna ,Ochaby warte odwiedzenia. Powodzenia Quote Share this post Link to post Share on other sites
tadeksznuk13 Posted July 11, 2018 17 minutes ago, Bimtextil said: Tadek, jak juz stworzyłeś kemping, to daj znac jakie ceny, popytaj czego oczekują klienci A z pewnością ktoś przyjedzie. Sam pomyślę, bo w pobliżu tylko Molo, Brenna ,Ochaby warte odwiedzenia. Powodzenia pole dobrego znajomego, za chwile dostane cennik to wysle zdj 1 minute ago, tadeksznuk13 said: pole dobrego znajomego, za chwile dostane cennik to wysle zdj tak to wyglada Quote Share this post Link to post Share on other sites
Romarek Posted July 12, 2018 Dziękuję Tadzik za dodanie mojego rodzinnego pola pozdrawiam i zapraszam do zobaczenia Quote Share this post Link to post Share on other sites
goorek Posted July 13, 2018 Od poniedziałku, wtorku zawitamy tu z budką Wysłane z mojego Motoroli Startac przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio Posted July 14, 2018 Ciekawa miejscówka Może na jesień uda się tam dotrzeć Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted July 15, 2018 Witam. Widzę że niemal tradycyjnie w PL przedsionek za dopłatą...a markiza albo daszek też? Pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio Posted July 15, 2018 Po prostu miejsce robi się coraz cenniejsze a w cenniku musi być że "tanio" więc trzeba więcej punktów cennikowych zrobić...ma to dobre i złe strony Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted July 15, 2018 Ponad 80 zł za zestaw z 4 osobami to chyba nie jest tanio zwłaszcza na takim .... Eee Międzybrodziu Bielskim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
goorek Posted July 15, 2018 Potraktuje ten komentarz jako prowokacje, wiec nie odpowiem nic Wysłane z mojego Motoroli Startac przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted July 15, 2018 A co masz komentować, jak to nie było do Ciebie... Nie jestem prowokatorem. Mam pewną wiedzę karawaningową i oceniam rzeczy bardzo obiektywnie ale też surowo na podstawie tego co widziałem. To takie bolesne do zrozumienia? Ja, podobnie jak wielu forumowych kolegów reaguję dosyć nerwowo na zapis typu: przedsionek, przystawka... X złotych. Przecież nawet gdybym nie rozkładał NIC, to ten stolik i krzesła muszę gdzieś postawić, prawda? No to o co kaman? Chyba, że to też dodatkowo płatne... Ludzie...róbcie na nowych kempingach parcele i przestańcie dziadować...plis. Quote Share this post Link to post Share on other sites
goorek Posted July 15, 2018 A co masz komentować, jak to nie było do Ciebie... Nie jestem prowokatorem. Mam pewną wiedzę karawaningową i oceniam rzeczy bardzo obiektywnie ale też surowo na podstawie tego co widziałem. To takie bolesne do zrozumienia? Ja, podobnie jak wielu forumowych kolegów reaguję dosyć nerwowo na zapis typu: przedsionek, przystawka... X złotych. Przecież nawet gdybym nie rozkładał NIC, to ten stolik i krzesła muszę gdzieś postawić, prawda? No to o co kaman? Chyba, że to też dodatkowo płatne... Ludzie...róbcie na nowych kempingach parcele i przestańcie dziadować...plis. Chodziło mi o Międzybrodzie.... Wysłane z mojego Motoroli Startac przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted July 15, 2018 Ty znasz...ja znam...zapytaj kogoś z centralnej Polski. Wybrzeże Bałtyku zna każdy, Bory też, pojezierze Wielkopolskie....a Międzybrodzie? O to mi chodziło, a nie że jest brzydkie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
goorek Posted July 15, 2018 Moze tez czas poznawać inne rejony piękne miejsca, góry, woda, szlaki, wyciągi, atrakcje - może rejon Polski niedoceniany? Ja natomiast jestem zupełnym amatorem, początkującym w karawaningu, więc na tematy techniczno-finansowe sie nie wypowiem, ale zapewne masz racje. Będę tam to z chęcią skrobne słówko po wizycie o ile głos amatora się w ogóle liczy Wysłane z mojego Motoroli Startac przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites