Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni.

Czy ktoś z Was wie może gdzie w Szybeniku lub okolicach mogę kupić najazd po koła do poziomowania przyczepy ? Właśnie jestem w Adriatic Camp Primosten, parcela pochyla w stronę wody dość mocno i nie chce budki na podporach podnosić. Niestety swoich najazdów zapomniałem zabrać z domu :/ A może ktoś jest w okolicy i mógłby pożyczyć jeden ? Będę tu do 12-07.

Pozdrawiam serdecznie z Cro :)

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pytałeś w recepcji? Poszukaj jakichś kamieni/a i najedz. Myślę, że spokojnie wystarczy.

Opublikowano

W recepcji pytałem nie mają. Byłem też w okolicy - Solaris. Póki co najechałem na trzy krótkie deski ustawione jak podium :) zwykle podstawiam je pod łapy podpór. Jest lepiej choć jeszcze spadek się czuje lekko wewnątrz. Ale lodówka dobrze chodzi więc jak nic nie znajdę to tak zostanie :)

Opublikowano (edytowane)

To tez dobry sposób. Nie wiem, której parceli stoisz ale ogólnie ten kamp to wyzwanie bez movera i najazdów :)

Ja stałem na 20 i trochę się namęczyłem żeby zaparkować bez movera. Jak już wszystko ustawiłem to podeszli Holendrzy i gratulowali - ale jakoś wcześniej nie widziałem żeby pchali się do pomocy...

Edytowane przez bw81 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Mover na szczęście mam, rzeczywiście bez niego było by ciężko :) jestem na 95.

Opublikowano

W szybeniku masz markety budowlane, klinów tam nie kupisz, ale deski czy coś podobnego już tak.

Teoretycznie mówilii na jednej recepcji, że sklep z akcesoriami jest w Splicie. Nie znalazłem potwierdzenia w sieci, na Istrii są, tylko daleko ;)

Opublikowano

Markety budowlane, na to nie wpadłem. W Splicie i na Istrii (Pirovac) wygooglałem - rzeczywiście są ale to kawałek drogi. Póki co się nawet przyzwyczailiśmy :) ale może jutro będę w Szybeniku to zajrzę do budowlanego. Dzięki !

Opublikowano

A na budowie obok dwóch desek nie znajdziesz? Trochę improwizacji i wszystko jest proste.

Za recepcją albo kiblami też pewnie jest pełno materiału na pół przyczepy

Wysłane z Tapatalk

Opublikowano

Kotleta podgrzeje ale nudzi mi sie.

Ja zamiast tandetnych plastików pod kołami zdecydowanie lepiej deski. Stosuje gdy muszę, najczęściej jednak używam saperki pod odpowiednimi kołami dołek i łapie poziom.