Michał2016 Posted June 26, 2020 W dniu 24.06.2020 o 11:57, Łza Włóczynutka napisał: Na pewno by się coś znalazło, np kiełbaski Bawarskie. Niemców nikt nie lubi Owszem, nikt ich nie lubi. Ale to tak bez powodu czy może czymś sobie zasługują/zasłużyli na to powszechne Nie Lubienie? Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted June 27, 2020 23 godziny temu, Michał2016 napisał: Owszem, nikt ich nie lubi. Ale to tak bez powodu czy może czymś sobie zasługują/zasłużyli na to powszechne Nie Lubienie? zastanów się kto ich nie lubi , jakieś niezorganizowane ludy którym nie w smak jest porządek i solidność zawodowo muszę współpracować z różnymi nacjami , i o ile język gremański mi absolutnie nie pasuje to metody pracy i współpracy są wspaniałe często próbuję sprawy z francuzami przepchnąc przez niemieckich kolegów , ale oni z francuzami też nie chcą współpracować , zastanów się dlaczego tak jest Quote Share this post Link to post Share on other sites
witus Posted June 27, 2020 zastanów się kto ich nie lubi , jakieś niezorganizowane ludy którym nie w smak jest porządek i solidność zawodowo muszę współpracować z różnymi nacjami , i o ile język gremański mi absolutnie nie pasuje to metody pracy i współpracy są wspaniałe często próbuję sprawy z francuzami przepchnąc przez niemieckich kolegów , ale oni z francuzami też nie chcą współpracować , zastanów się dlaczego tak jest... a jak jeździliśmy tam rowerem, ludzie się do nas uśmiechali, schodzili nam z drogi jak byliśmy z dzieckiem, pozdrawiali uśmiechem.... gorzej w Mielnie, ludzie poddenerwowani, wkurzeni, że w tym tłoku, hałasie ... nawet prowadzenie roweru na deptaku ich drażniło ... brrrWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cathay Posted June 27, 2020 Są tłuki które będą Niemców dzisiejszych za II WŚ obwiniać i za zabory itd. To bez sensu, bo co dzisiajsza Helga za Adolfa winna? Tzech braci mojej babci z jednego magazynku poszło do nieba i co? Nawet synowi tego kata bym podał rękę, bo co on winien za ojca? Zresztą potomkom marszałka P też bym rękę podał mimo że ten przehandlował Poznań. Quote Share this post Link to post Share on other sites