Vagers Posted March 6, 2020 Posiadam przyczepę taka z tytułu i poszukuje schematu do niej elektrycznego. Czy ktoś z państwa mógłby pomóc? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dominik83 Posted April 13, 2020 Witam.Gdyby ktoś z Państwa posiadał instrukcje do przyczepy Chateau Cantara 2000 380 , bardzo prosiłbym o jej przesłanie.Konkretnie chodzi mi o elektryke i mains.Pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Darek Kempski Posted April 26, 2020 Swift Challenger 470/2 SE ,1991r Witam nowy starszych (stażem) forumowiczów. Kupiłem przyczepę jak w tytule i tyle wiem. Jeśli ktoś ma taką, to poproszę o kontakt tel. 883-255-166, lub o podanie swojego numeru. Kot w worku (fajny), ale nie kumam w ogóle, jak i sprzedający - o co kaman? Gość kupił w UK. Ja kupiłem od niego i tyle w temacie. Jakaś instrukcja? Co do czego? Proszę o kontakt i pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcin668 Posted January 3 BURSTNER 560 TK poszukuję instrukcji obsługi Pozdrawiam Marcin Quote Share this post Link to post Share on other sites
filipert Posted January 20 W dniu 3.01.2021 o 15:24, marcin668 napisał: BURSTNER 560 TK poszukuję instrukcji obsługi Pozdrawiam Marcin Polecam pisać maila do producenta. Odpowiadają z mojego doświadczenia dość sprawnie. I poszukując instrukcji warto podać też rocznik Quote Share this post Link to post Share on other sites
Niunius07 Posted January 20 W dniu 3.01.2021 o 15:24, marcin668 napisał: BURSTNER 560 TK poszukuję instrukcji obsługi Pozdrawiam Marcin Pisalem do Burstnera kilka miesięcy temu. Poprosili o nr Vin przyczepy i wysłali mi wszystko co mieli na jej temat trwało to 3 dni Quote Share this post Link to post Share on other sites
marcin668 Posted February 17 Niunius07 Dzięki udało się Burstner com przesłali instrukcję 😉 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Niunius07 Posted February 17 4 godziny temu, marcin668 napisał: Niunius07 Dzięki udało się Burstner com przesłali instrukcję 😉 Cieszę się i pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites