Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planujemy wyjazd do Albani w II połowie czerwca , bez konkretnego celu i miejsca,. . Marzy nam się zjechać południe Albani + wycieczka na Korfu, miejscówki poza kempingami. Może ktoś chętny??? W grupie siła :narcyz:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czesc,

chcemy jechać do Grecji pod koniec czerwca, możemy przejść przez Albania. W zeszłym roku spędziliśmy 6 tygodni w Czarnej Górze.

Jestem Czechem, ale znam polskiego. Proszę napisz do mnie:  atelier.slunecni@seznam.cz

Tomas

Opublikowano

Hej hej hej My najprawdopodobniej 25 .06 wyjazd hcemy zakończyć na wyspie Elafonisos a co wyjdzie to się zobaczy 

Opublikowano
23 godziny temu, małpio napisał:

My w połowie czerwca. Kierunek Albania a po drodze wszystko co możliwe do obejrzenia :)

super, masz już jakiś chociaż szkic , plan trasy ???

Opublikowano

Witam.

Tez właśnie planuje podróż do Albanii ale we wrześniu.Chcialbym doświadczonych zapytać czy to prawda ze północne góry tego kraju są niebezpieczne ze względu na jakieś mafie.

Proszę o odpowiedz i pozdrawiam.

Opublikowano

Start 15 lipca z pomorza  kierunek Albania, trasa prawdopodobnie Słowacja Węgry Chorwacja Bośnia Czarnogra Albania, bez pośpiechu na spokojnie  :)

Opublikowano

Witam

Planuje Albanię 28.07- do 15.08 bez jakiegoś specjalnego celu . jeżeli byłby jakiś chętny do wspólnego wyjazdu to zapraszam.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
2 godziny temu, adamix7 napisał:

Ja planuję dojechać do Albanii podczas mojej podróży. 23-07-05.08 Zaczynając od Słowenii a kończąc na Albanii właśnie :)

2tyg chcesz zaliczyć prawie 800km wybrzeża w Cro i 200km w Mne i jeszcze dojechać do Albanii ? :hmm:

Ja mam rozpisane 2tyg na Czarnogórę (z Dubrownikiem i Mostarem/Medziugorie) a i tak brakuje czasu więc bez wielkiego zwiedzania 

w zeszłym roku jechaliśmy przez Albanię i 2tyg tez było mało, dużo rzeczy trzeba było pominąć

• 1 rok później...